BevMat ZH

Az utolsó két ember ZH-ját tovább javítottam, mint a teljes csoportét. Az eredményeket aláhúzzuk mondat sokatokhoz a nagy izgalmak közben nem jutott el sajnos. 🙂

Akinek a vége 51 pont alatti, azoknak hamarosan további infók itt. Százalékok, ponthatárok, egyéb információk: http://www.math.bme.hu/~flora/bevmat/bevmat_kov2010osz.html

Eredmények

Szokatlan megint korán végezni csütörtökönként. Örülök, ha segíthettem, köszönöm a türelmeteket, s a figyelmet. Hihetetlen, hogy ilyen jól viseltetek olyan későn, olyan hosszan. További sok sikert a maradék zh-khoz, vizsgákhoz!

update4: Végleges eredmények fent.

update3: hamarosan itt vannak a potzh eredmenyek. Folyamatosan frissülnek a pótzhk pontjaival az eredmények.

update2: holnap, azaz csutortokon a szokasos idoben a ka62-ben varok mindenkit, aki meg szeretne nezni a zh-jat, vagy kerdese, problemaja van. Akik potot irnak, azok is johetnek elotte megbeszelni, ha meg van kerdes, akkor tisztazzuk. Utana 18 oratol lesz kozpontilag a Q1-ben a javito zh. Mindenkinek abbol a reszbol, amibol rosszabb lett. Mindket zh “kifejteses”, nem teszt jellegu.

update: Jelenlegi információim alapján nincs lehetőség az 50 pont feletti ZH eredmények javítására. Ha mégis másképpen lenne jelzem. Holnap megyek be a tanszékre személyesen is megtudakolni. (11.23.)

U.I.: Mindenkit érintő, illetve publikus megjegyzések jöhetnek a bejegyzés alá kommentben. A személyesebb kérdések pedig e-mailben, vagy a contact formon keresztül.


Posted

in

by

Tags: