BevMat ZH

Az utolsó két ember ZH-ját tovább javítottam, mint a teljes csoportét. Az eredményeket aláhúzzuk mondat sokatokhoz a nagy izgalmak közben nem jutott el sajnos. 🙂

Akinek a vége 51 pont alatti, azoknak hamarosan további infók itt. Százalékok, ponthatárok, egyéb információk: http://www.math.bme.hu/~flora/bevmat/bevmat_kov2010osz.html

Eredmények

Szokatlan megint korán végezni csütörtökönként. Örülök, ha segíthettem, köszönöm a türelmeteket, s a figyelmet. Hihetetlen, hogy ilyen jól viseltetek olyan későn, olyan hosszan. További sok sikert a maradék zh-khoz, vizsgákhoz!

update4: Végleges eredmények fent.

update3: hamarosan itt vannak a potzh eredmenyek. Folyamatosan frissülnek a pótzhk pontjaival az eredmények.

update2: holnap, azaz csutortokon a szokasos idoben a ka62-ben varok mindenkit, aki meg szeretne nezni a zh-jat, vagy kerdese, problemaja van. Akik potot irnak, azok is johetnek elotte megbeszelni, ha meg van kerdes, akkor tisztazzuk. Utana 18 oratol lesz kozpontilag a Q1-ben a javito zh. Mindenkinek abbol a reszbol, amibol rosszabb lett. Mindket zh “kifejteses”, nem teszt jellegu.

update: Jelenlegi információim alapján nincs lehetőség az 50 pont feletti ZH eredmények javítására. Ha mégis másképpen lenne jelzem. Holnap megyek be a tanszékre személyesen is megtudakolni. (11.23.)

U.I.: Mindenkit érintő, illetve publikus megjegyzések jöhetnek a bejegyzés alá kommentben. A személyesebb kérdések pedig e-mailben, vagy a contact formon keresztül.

Published by kobak

apa, tanár, geek

25 replies on “BevMat ZH”

 1. Köszi szépen neked is, jó volt az egész:) Százalékhatárok amik a bevmat honlapján vannak azok a mérvadók ugye?

 2. én csak a 0.zh-ra vagyok morcos, mert emelteztem matekból 74%-ra és úgy tűnik, hogy erre nem tudok alapozni, viszont ez a bevmat jó lett és tényleg jól tanítasz, további sok sikert neked is!

 3. Szia Balázs!

  Én is mindent köszönök, minden órán marhajó volt a hangulat, még akkor is ha végig mindenki kuka volt közülünk 🙂 (Ilyen időpontban ez meg is érthető.) Végre megtudtam azt is, hogy milyen egy jó középiskolai matektanár!

  Még 1szer köszönöm a segítséget és minden jót kívánok neked.

 4. Szia Balázs !!

  Köszi a segítséget, és a türelmet a kései órákhoz, a tanítással csak így tovább remek órákat tartottál. Esetleg megkérdezhetem, hogy más tárgyból gyakorlatokat tartasz ?
  Ha igen elképzelhető hogy nálad veszem fel őket a jövőben 🙂

  Jelenleg BSZ1 2.ZH tanulás 01:05 @ Tue

  Üdv, Szabi

 5. Szia!

  Nekem is nagyon bejöttek az óráid 🙂
  Pótlás esetén a rosszabbik ZH-t kell újraírni ?
  Meg lehet valamikor tekinteni a második ZH-t ?

  Minden jót!

 6. Szia Balázs!

  Csatlakoznék az előttem szólókhoz, bárcsak te lettél volna a középsulis tanárom, nem utálnám annyira a függvényeket, és nem kellett volna felvennem ezt a kései időpontban levő tárgyat 😀

  hát ha még tolod kb 15 év múlva is a gyerekeim hozzád iratom be…

  próbáld lementeni a tudatod majd ha lehet h mindörökké tanitásra lehess kárhoztatva 😀

 7. Szia!

  Köszönök én is mindent. A hangulat így csütörtök este egész jó volt. Végre egy tényleg normális matek tanár. 🙂
  Most verem a fejem a falba, hogy az első zh.n elnéztem azt a tesztes feladatot 🙁 két pont……. mindegy megyek javítózni. Lehet tudni milyen lesz a javító zh?

 8. Hello, én afelől érdeklődnék hogy a pótZH anyaga az abból lesz amelyik zh rosszabbul sikerült, vagy pedig egy teljesen új zh ami tartalmazza az előző kettő anyagát? Köszi a választ előre is

  Ákos

   1. okés köszi, majd akkor ide postold ki légyszi hogy akkor pontosan mi lesz:) csak mert nekem meg azt mondta egyik ismerősöm hogy az ő gyakvezére azt állította hogy a rosszabbul sikerült ZH témaköréből kell írni az illetőnek

 9. akkor akiknek 51 felett van azoknak nincs lehetosege javitani, ugye?

  kulon errol nem latok infot az update2ben.

   1. thx

    arról van vmi infó, hogy a ,,kifejtős” az olyan lesz mint múlt héten (azaz adnak 3 nehezebb példát, vagy pedig adnak mit tudom én 6-7 könnyebb feladatot?

 10. Helló!
  A pótZH eredményi körülbelül mikor és hol lesznek láthatóak?

  Köszi.
  Üdv

    1. Bocs, sajnos a hétvégén nem minden úgy alakult, ahogy azt előre terveztem. A második zh-ból írók eredményei már fent. Az elsőből íróké is hamarosan.

   1. énis nagyon nézem a honlapot mert ezen múlik hogy analízis vizsgára mehetek-e 😀

 11. Hi!

  Feedback: Egyetértek a sok előttem szólóval, jók voltak az órák, meglepő módon végig lehetett figyelni a 3 órányi matekot, ami más előadóknál nehezebben megy.. Csak így tovább! Voltak dolgok amiket sokkal jobban elmagyaráztál mint a középsulis matektanárunk, és pl a logaritmusnál a csigavonalról nem is hallottam pedig tök jó dolog 🙂

  PS: 1024 köszi

Comments are closed.