bezárt a too cool for ie

by

in

too cool for ieSokáig gondolkoztam, hogy kiteszek egy ilyen kis matricát, gombot jelvényt (hogy hívjuk ezt helyesen magyarul? A logo nem magyar szó :-)) pecsétet (kösz kelt) az oldalra. Végül úgy döntöttem, mégse. Itthon pl. a magyar macintosh portál használja, illetve sok külföldi blogon látható.

Ma valahogy megint beleütköztem a jelvénybe, s látom, hogy bezárta kapuit az oldal. Paul Armstrong az oldal kitalálója a következőt írja:

Honestly, I’m sick of getting emails from über-excited nerds and hate mail from IE advocates. The content is now coming down.

Megértem. Valószínű nekem is elegem lett volna. Azért sajnálom a dolgot. Mindenesetre tanulságos olvasmány Paul írása indoka a bezárásról.


Comments

4 responses to “bezárt a too cool for ie”

 1. Pecsét?

  Az a nagy igazság, hogy nem csak a bezárást értem meg, de a levelezőket is. Ez a too cool szöveg legalábbis irritáló.

 2. Koszonom. 🙂 Javitom is. Ez van, amikor keresel egy szot, de minel jobban keresed, annal kevesbe jut eszedbe.

  Ha elolvasod az irast, Te is latod, hogy viccnek szanta a dolgot a ficko. Ennek ellenere ertheto, hogy zavar valakit. (Ezert se tettem en ki anno, s csak a browse happy logo van lent az oldal aljan. Azt szeretem.)

 3. Kelt Avatar
  Kelt

  A Browse Happy egészen más. 🙂
  A Too cool-lal főleg az volt a bajom, hogy magával hozta az IE júzerek lenézését. Legalábbis itthon sokan együtt “alkalmazták” a kettőt. Visszaértünk az eszme és az ő hívei viszonyához.

 4. Na, ezert szeretem a Browse Happyt.

  A too cool tenyleg problemas, viszont cserebe jol neztek/nek ki a pecsetjeik. 😉