blog – állapot

Karácsonyi pihenés közben pár dolgot javítottam a blog kinézetén. Az oldal alján levő lapozó jelenleg nem üzemel a kivánalmaknak megfelelően, ezért elnézést. Apró hiba a motorban (beta alpha blogmotor örömei). Ha még hasonlót észleltek, kérlek jelezzétek. Köszönöm.

A fenti irányítópultba kikerült az ismét üzemelő fotolog.hu, azaz a kis fotóblogom. Majd kerítek neki valamikor helyet az oldalsávban is, s jól megjelenítem a mindig épp aktuális kis képecskét, hogy hatalmas forgalmat generáljak odaátra is. :-)

A google barátos dolgot egyelőre kiszedtem jobbról. Aki barátkozott a bloggal (44 kedves ember eddig), azoknak köszönöm. Nincsenek elfelejtve, de a doboz csak foglalta a helyet, s jelenleg nem látom igazán hasznát. Ha meggondolom magamat, fenntartom a jogot az újrakihelyezésre. :-)

Röviden ennyi, remélem jól telt a karácsony mindenkinek.

Published by kobak

Koren Balázs, apa, tanár, geek. Ebben a sorrendben. Többnyire. A blogon többnyire ezekről a kalandjairól ír. Apaként, tanárként hogy lehet zöld ágra vergődni az oktatásban a digitális eszközökkel. Máskor pedig utazásról, sportokról, vagy egyéb őrült hobbijáról írogat.