wishlist

Még régen megigérem pár embernek, hogy összerakok egy karácsonyi ajándékötletlistát (ez végül nem az, bár az elején annak indult). Aztán láttam, hogy Darthwalk Nándi megelőzött vele, s Neki már van is. 🙂 Az alábbi lista egy kis álomlista. Nem számítok rá, hogy ezek a dolgok a karácsonyfa alatt várnának. Sőt, továbbmegyek, nem is szeretném, hogy bárki ekkora dolgokat vásároljon nekem. A karácsonynak nem az ajándékokról kellene szólnia!

A bejegyzést szándékosan 27-ére időzítettem, hogy csak karácsony után láthassátok.

A lista nem arról szól, hogy ezeket most és azonnal akarom (sőt még jó pár évig boldogan fogok élni az alábbi kütyük nélkül is :-)), hanem csak egy körkép arról, hogy milyen kütyük érdekelnek mostanság. Ha pedig valaki hirtelen multimilliárdossá válna az olvasók népes táborából, s mindenképpen rám költené pénzét, akkor itt vannak az ötleteim:

Monopod – már régóta gondolkodom egy ilyenen, de mindigis luxusnak (feleslegesnek) tartottam. Ennek ellenére nem hagy nyugodni a gondolat, s néha felmerül bennem, hogy néha (pl. síelésnél, szalagavatónál) jól jönne egy ilyen. A potenciális egylábú állványok listája erre: Artwork monopodok.

drobo
drobo – ez a legjobb ház, amit el tudok képzelni jelenleg adattárolásra, adatmentésre. Opcionálisan 4db terrás sata vinyóval. 🙂 Erre tessék!

tokina
Tokina 11-16/F2.8 AT-X Pro DX – egyik legjobb ár/érték arányú nagylátószögű objektív. Természetesen nikon bajonettel. Erre tessék!

Ti milyen kütyükre vágytok úgy egyébként? Esetleg milyen régen vágyott kütyüt hozott a Jézuska?


Posted

in

by