coffee shop company

Ma Zsúval találkoztam tanítás után. Alig pár percnyi sétálás után éreztem, hogy meglehetősen alulöltöztem. A nadrág, sweatshirt párosítás kevés. Ezt többször hangoztattam, miután arra a döntésre jutottunk, hogy beülünk valahova forró csokizni.

Amikor ez az okos gondolat felmerült éppen a Kálvin térnél jártunk, így adódott a nem olyan régen nyílt coffee shop company, mint célállomás. Bementünk, amikor rendelni próbáltunk megkérdezték, hogy elvisszük-e, vagy itt fogyasztanánk el a dolgokat. Mondtuk, hogy itt tervezzük elfogyasztani. Akkor foglaljunk helyet!

Leültünk, jött a pincér, megkérdezte mit kérünk, elmondtuk, megkaptuk. A cheese cake finom volt, bár nem volt túl nagy. Zsú valami furát evet (majd beírja ide), ami szintén nem volt egy óriási darab. A forró csoki finom volt. A kávéról nem tudok nyilatkozni (Zsú?). Nem élek vele.

Következett a fizetés. 1780 Ft. Azannya! Namindegy, ez van. Mondom a pincérnek, hogy 1800-ból kérek vissza. Ha ebben az árban nincs benne a borravaló, akkor semmiben. Erre visszajött, s szó nélkül lerakta a visszajárót, s eltünt. Gondolom rosszul esett neki, hogy csak 20Ft-ot szántunk borravalóra. Tudom, adhattunk volna Neki 10%-ot, de nem éreztem, hogy bármit is tett volna érte, az árak viszont elég pofátlanul magasak. Vagy azért adott vissza pontosan, mert nem fogadhat el borravalót? Ezt már soha nem fogjuk megtudni. 🙂

Ja, egy érdekes (informatikai) adalék. Nézzétek meg a coffeeshopcompany.hu oldalt!


Posted

in

by

Tags: