copf porszívóval

Az ötlet nem saját. Egyik este Zsófi mutatta, hogy micsoda dolog ez! Megnéztem, mosolyogtam, s valahol elraktározódott a tudatalattimban. Nem gondolom, hogy báli frizurát lehet egy porsívó és egy hajgumi segítségével készíteni, de fürdés előtt praktikus gyorsan összefogni Bori haját.

Egyik kezemben a telefon (video rögzítés), másikban a porszívó, s még így is egész sikeres lett a frizura. Lehet még hova fejleszteni a technikát, de kezdetnek nem rossz már így sem.

Az eredeti ötlet azt hiszem ezen az oldalon látta meg a napvilágot. Köszönet érte. Azóta is jól szórakozunk.


Comments

3 responses to “copf porszívóval”

  1. Nekem alapvetően két gondom van ezzel a megoldással: a kisebbik lányomnak ennél kevesebb hajhúzástól is kiabálhatnékja támad, másrészt mire előveszem a porszívót, bedugum, majd a végén visszarakom a helyére, addig akár copfot is kötök (pedig abban elég béna vagyok). Amúgy vicces 🙂

    1. Inkább vicces, mint napi használatra alkalmas a megoldás. Bár nálunk most a rendszeres orrszívás miatt sokszor elől van a porszívó. 🙂

  2. És tudod milyen jó ez nyáron?! Amikor nagy a hőség, komolyan mondom, nagy élmény porszívóval kiszívni a meleg, izzadt levegőt a fejről.