Galaxy Nexus szanaszét repedt kijelző

by

in

Remek érzékkel minimális ráfizetéssel cseréltem a Nexus S telefonomat egy Galaxy Nexusra. Boldogság, öröm volt, mikor a postán átvehettem az e-bayről érkezett telefont. Aztán a héten egyik este sikerrel kicsúszott a kezemből, s azóta kicsit kevésbé néz ki jól.

A lenti videó tanusága szerint a kulccsal való karcolást bírja a kijelző.

A leejtést viszont sajnos nem.

DSC_1726-kobak

Egyelőre gondban vagyok a továbblépést illetően. A kijelző cserére kapott ajánlatok nagyjából a telefon vételárának a 60%-át teszik ki. Így amít egyben marad a telefon, használom így, aztán reménykedünk, hogy újra feltöltik a Play Store-t Nexus 4-ekkel.


Comments

7 responses to “Galaxy Nexus szanaszét repedt kijelző”

 1. Tschöppy Avatar
  Tschöppy

  Hát üdv a klubban, ha emlékszel ugyanez volt velem is. Három hetes HTC-m kicsúszott a zsebemből mikor egy mólón feküdtem, és hasonlóképp jártam. Voda szerint nem rendeltetésszerű használat során történt, így nem érvényes rá a garancia. Még az első számla előtt küldhettem szervízbe, 14e volt a kijelzőcsere (amin egyébként ugye szintén gorilla glass van – ami picit karcos már attól, hogy néha apróval vagy kulccsal van egy zsebben a telefon).

  1. Lajos Avatar
   Lajos

   Szia!
   Én is így jártam a Nexus S-sel. Mivel azon is együtt van az érintő és az üveg, csak egyben érdemes cserélni (Van ki szétolvasztja valahogy a ragasztást. de én nem próbálkoztam ilyesmivel). Nagyon drágán 30e felett kaptam csak ajánlatokat…. Figyeltem az apróhirdetéseket (hardverapro, vatera, jofogas, aprod, stb) és GSM vagy egyéb hibás készülékre vadásztam. Végül 20-ért (2 hónap alatt) szereztem egyet. Kicseréltem és a törött kijelzős, GSM hibás ketyét még 12e-ért tovább adtam, úgy hogy annak is örültek. Sajnos e miatt nem lett Nexus 4-em.. 🙂 Mert ami még jól működik azt nem cserélem (és a pénznek is tud más helye lenni persze…)

   L.

 2. Karoly Avatar
  Karoly

  Van egy NEXUS gorilla glass kijelzo ,elado .Ugyanis a telo panelhibas, de a kijelzo tokeletesen mukodik .

  1. Közben lecseréltem már, de hátha valakinek hasznos lesz az információ.

  2. Adam Avatar
   Adam

   Szia! Nekem ma tört el a kijelzőm. Megvan még a tiéd? Ha nem horror ára van, érdekelne!

   1. Már nincsen. Sok sikert!

  3. Meg van még a panelhibás telefonod?

   Nálam kötött ki Kobak telefonja, nemrég tört harmadszor a kijelzője. Eddig egyedi képernyővédőm volt, ami illett a személyiségemhez, de egy karabiner teljesen kinyírta. Nincs szívem lecserélni, mert az egész S széria járt nálam idén, de anyaghasználatban az IKEA virsli és a műanyag homokozólapát között van az összes 🙁