facebook like box keret

by

in

A facebookot ismerjük, s használjuk. Lehetőség van a facebook like boxának az oldalunkba ágyazására, azonban nem szabhatjuk a végtelelnségig testre a dobozt. Annak minden ellenére lesz egy vékony kék kerete. Ennek az eltüntetése némi trükközést igényel, de megoldhatókis guglizás után itt leltem rá a fenti megoldásra.:


 <div style="width:216px; height:287px; overflow: hidden;">
 <iframe src="http://www.facebook.com/plugins/likebox.php?href=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpages%2FHUedu%2F154624427880993&width=218&connections=9&stream=false&header=false&height=287" scrolling="no" frameborder="0" border="0" style="border:none; overflow:hidden; width:218px; height:287px; margin: -1px -4px 0 -1px; " allowTransparency="true"></iframe>
</div>

A trükk lényege, hogy az iframe-et beletesszük egy éppen kisebb divbe, s a széleket elfedjük azzal. Ezért van a sok negatív margin az iframe tagen belül.


Comments

One response to “facebook like box keret”

  1. Nekem a http://www.facebook.com/AvonBudapestInfo oldalamra kellene a bal menüben az a megoldás, hogy fényképszerűen prezentálja, hogy kik is szeretik az oldalt. Jelenleg csak azt írja ki szövegesen, hogy hányan like -olták, de jobb szeretném keretben pár fényképpel.