fél óra budaörsön

by

in

Kijöttem a háziorvoshoz, s egészségesnek nyilváníttattam magamat. A hétvégén még kúrálom magam, s kímélem a pocim, de ma már nem volt lázam (nem is mertem mérni). Most pedig a szülői házba beugorva élvezem az interneten való száguldás boldog perceit.

Levelek lejönnek, csatolt file-okkal együtt, az oldalakat képekkel együtt töltöm be, flasht se kell letiltani. Királyság. Matávos emberünk meg még mindig nem hívott (Kelt, Nálad már jártak azóta?!). Ja, és valahogy fel kell juttatni Bp-re a hűtőnket, mely jelenleg a Balatonnál nyaral. 😉 …de állítólag már működik.


Comments

5 responses to “fél óra budaörsön”

  1. Jelentem telefonvonalam már van. Meg telefonszámom is. Igaz, készüléket például nem kaptam hozzá, hogy valamire használjam, amíg a modem megérkezik…

    A dróthúzó ember jellemző módon a harmincadik napon csöngetett be a drót végével. De legalább elnézést kért a késlekedésért. Az ilyen apróságok mindig meghatnak.

  2. Megjött a modem is. Rendeléstől számított harmincöt nap szükséges az adslhez jutáshoz. (Mikor otthonra köttettem csellót, ez két nap volt..)

  3. Kelt: ez nem csak a trékom műsora, más szolgáltatóval is megesik 🙂 Bár a tvnettel szerencsém volt… (lekopogom valahol).

  4. Nálunk még semmi hír az emberről, aki bekötné a telefont… várok még türelemmel.

  5. Azóta volt egy 12 órás kimaradás a netszolgáltatásban. A Buddha pocak mellé most Buddha türelmet növesztek.