fél óra budaörsön

Kijöttem a háziorvoshoz, s egészségesnek nyilváníttattam magamat. A hétvégén még kúrálom magam, s kímélem a pocim, de ma már nem volt lázam (nem is mertem mérni). Most pedig a szülői házba beugorva élvezem az interneten való száguldás boldog perceit.

Levelek lejönnek, csatolt file-okkal együtt, az oldalakat képekkel együtt töltöm be, flasht se kell letiltani. Királyság. Matávos emberünk meg még mindig nem hívott (Kelt, Nálad már jártak azóta?!). Ja, és valahogy fel kell juttatni Bp-re a hűtőnket, mely jelenleg a Balatonnál nyaral. 😉 …de állítólag már működik.

Published by kobak

apa, tanár, geek

5 replies on “fél óra budaörsön”

  1. Jelentem telefonvonalam már van. Meg telefonszámom is. Igaz, készüléket például nem kaptam hozzá, hogy valamire használjam, amíg a modem megérkezik…

    A dróthúzó ember jellemző módon a harmincadik napon csöngetett be a drót végével. De legalább elnézést kért a késlekedésért. Az ilyen apróságok mindig meghatnak.

  2. Megjött a modem is. Rendeléstől számított harmincöt nap szükséges az adslhez jutáshoz. (Mikor otthonra köttettem csellót, ez két nap volt..)

  3. Azóta volt egy 12 órás kimaradás a netszolgáltatásban. A Buddha pocak mellé most Buddha türelmet növesztek.

Comments are closed.