filmtorrentek (rejtett podcast)

by

in

Két oldalt ajánlanék, ha szereted a filmeket. Az egyik, ami már több helyen is szerepel, s OscarTorrents névre hallgat (nem mellesleg a thepiratebay “terméke”). A másik a hypoh.com nevet viseli.

Az első egy szezonális oldal, az idei oscar jelölt filmeket tartalmazza kategóriákba sorolva a jelölésüknek megfelelően. Rövid lerást lehet róluk olvasni, s ha úgy éreznéd, hogy a filmre szavazás előtt mindenképpen meg kellene nézned a filmet, hogy véleményed legyen róla, akkor le is tudod tölteni egy arra alkalmas torrent klienssel. Ez persze akkor igazán érdekes, ha olyan jelöltet találsz, ami még nem megy nálunk moziban.

A második oldal egy blog. A bejegyzések tárgyai a frissen megjelent film-torrentek. Rövid lerás a filmről, majd kritika a feltöltött torrent minőségéről, IMDb pontszám, egyéb adatok találhatók itt. Végül pedig link a torrent file fellelhetőségéről.

Kiváncsian várom a jogvédőszervek támadását az oldalak ellen. Addig pedig egy idekapcsolódó zenét ajánlanék:

Futuristic Sex Robotz – Fuck the MPAA (via Lipilee)

Aki az együttes teljes munkásságára kiváncsi, az ingyen letöltheti a teljes albumot és még pár extra dalt, videót, stb. a weboldalukról: futuristicsexrobotz.com


Comments

3 responses to “filmtorrentek (rejtett podcast)”

  1. Erre a Futuristic brigádra már felfigyeltem, a last.fm profilodban láttam, és le is töltöttem az albumot (last.fm-en is fent van). Egész érdekes 🙂

  2. Nem ismertem eddig ezt a számot. Érdekes 😀 Bevallom, a szöveget nem igazán értettem csak a refrént így innen követtem a szöveget: http://www.lyricsandsongs.com/song/685386.html.
    Nem rossz!

  3. kiprobáltam a filmes oldalt.. és hát.. én nem igen tudok rola tölteni.. k. lassan indul csak el… egy sima iso.hunt-al jobban jár az ember..