filmtorrentek (rejtett podcast)

Két oldalt ajánlanék, ha szereted a filmeket. Az egyik, ami már több helyen is szerepel, s OscarTorrents névre hallgat (nem mellesleg a thepiratebay “terméke”). A másik a hypoh.com nevet viseli.

Az első egy szezonális oldal, az idei oscar jelölt filmeket tartalmazza kategóriákba sorolva a jelölésüknek megfelelően. Rövid lerást lehet róluk olvasni, s ha úgy éreznéd, hogy a filmre szavazás előtt mindenképpen meg kellene nézned a filmet, hogy véleményed legyen róla, akkor le is tudod tölteni egy arra alkalmas torrent klienssel. Ez persze akkor igazán érdekes, ha olyan jelöltet találsz, ami még nem megy nálunk moziban.

A második oldal egy blog. A bejegyzések tárgyai a frissen megjelent film-torrentek. Rövid lerás a filmről, majd kritika a feltöltött torrent minőségéről, IMDb pontszám, egyéb adatok találhatók itt. Végül pedig link a torrent file fellelhetőségéről.

Kiváncsian várom a jogvédőszervek támadását az oldalak ellen. Addig pedig egy idekapcsolódó zenét ajánlanék:

Futuristic Sex Robotz – Fuck the MPAA (via Lipilee)

Aki az együttes teljes munkásságára kiváncsi, az ingyen letöltheti a teljes albumot és még pár extra dalt, videót, stb. a weboldalukról: futuristicsexrobotz.com


Posted

in

by

Tags: