flattr… ég veled

by

in

Jó volt az ötlet, akár működhetett is volna, de sajnos a flattr nem terjedt el itthon. Egy próbát megért a dolog, de nincs értelme tovább folytatni a dolgot. Nem azért, mert blogom legmeggondolatlanabb kommentje ide született, s nem is azért, mert sajnálom rá a havi 2 eurót, amire beálltam.

Inkább azért, mert nincs itthon felhasználói bázisa a flattr-nek. Így viszont tényleg nincs értelme az egésznek. Köszönöm annak a két embernek, akiket sikerült belerángatnom a dologba a kitartását, s nem égetünk fel mindent magunk mögött, reménykedem, hogy egyszer még betörhet itthonra is a dolog. Lesz majd valaki, aki nálam sokkal befolyásosabb, fantaziát lát a dologban, meghirdeti, s elterjed a dolog.


Comments

5 responses to “flattr… ég veled”

  1. Én teljesen elfejtettem a dolgot. Láttam benne rációt és lehetőséget, de a regisztráció után valahogy mindig elnapoltam a következő lépést a szolgáltatás használatához. Reméljük visszatér még a dolog.

  2. Én még kitartok. Egyébként ebben a hónapban a Te blogodat flattreltem. Meg jelent a pénz az egyenlegeden?

    1. Megjelent, köszönöm szépen. Egyelőre inaktívnak hagyom most kb egy hónapig. Meglátjuk. Aztán jön a második kör. Van most 3(!) euro bevételem, ami nem hívható le pénzben (mivel 10 alatt van), de visszavihető flattr egyenlegbe.

  3. És mostmár pénzbe sem kerül. Elvileg az inaktív accountok újra élnek. Én meg éppen iparkodom, hogy Magyarországon is megismerjék. Iparkodjatok ti is!

    1. Akkor lehet, hogy visszateszem. 🙂