Flickr újdonságok

by

in

A méltán híres és szeretett fotómegosztó oldal, a flickr három újdonsággal jelentkezett. Az egyik a mobiltelefonról elérhető változat: http://m.flickr.com/. Másik a vendég account. Azaz a privát fotókhoz adhatunk ismerősönek, barátoknak, rokonoknak belépést. Nem kell többet keresztülverekedni magukat a regisztrációs procedúrán.
A harmadik pedig, ami nekem legjobban tetszik (bár nem egy borzasztó hasznos funkció), hogy fényképezőgépeket kereshetünk, illetve az adott fényképezőgép népszerűségét megtekinthetjük grafikonon, s kapunk egy rövid ismertetőt/képet is a választott kameráról.

via: Paul Stamatiou, flickr blog


Comments

7 responses to “Flickr újdonságok”

  1. Ez nagyon jó! Nagyon! Köszi a tippet!

  2. Ezek a fényképezőgép statisztikák, mintaképek szerintem igenis hasznosak, egyből látszik, hogy mit lehet kihozni az adott vázból. Jót csináltak.

  3. A népszerűség még nem egyenlő a gép tudásával, viszont tényleg hasznos dolog géptípusok szerint keresgélni.

  4. Szerintem is jó dolog, ezért szóltam. 🙂 Persze azt továbbra is tartom, hogy nem ez volt a flickr eddigi legnagyobb húíása. 😀

  5. Hehe, a legnépszerűtlenebb Nikon birtokosa vagyok 🙂
    (Coolpix SQ)

  6. Előbb gondolkodnom kellett volna, aztán gépelni 🙂 Nem a népszerűtlenség miatt van a lista alján, hanem a betűrend szerinti csoportosítás miatt. Bocs…

  7. huh.. ezek tényleg hasznos dolgok.. mekkorát néztem.. kiderült hogy az én kodak-om az egyik legnépszerübb fényképezö gép!!!.. mindazonáltal én nem vok vele megelégedve. :(….