Flickr újdonságok

A méltán híres és szeretett fotómegosztó oldal, a flickr három újdonsággal jelentkezett. Az egyik a mobiltelefonról elérhető változat: http://m.flickr.com/. Másik a vendég account. Azaz a privát fotókhoz adhatunk ismerősönek, barátoknak, rokonoknak belépést. Nem kell többet keresztülverekedni magukat a regisztrációs procedúrán.
A harmadik pedig, ami nekem legjobban tetszik (bár nem egy borzasztó hasznos funkció), hogy fényképezőgépeket kereshetünk, illetve az adott fényképezőgép népszerűségét megtekinthetjük grafikonon, s kapunk egy rövid ismertetőt/képet is a választott kameráról.

via: Paul Stamatiou, flickr blog

Published by kobak

apa, tanár, geek

7 replies on “Flickr újdonságok”

  1. Ezek a fényképezőgép statisztikák, mintaképek szerintem igenis hasznosak, egyből látszik, hogy mit lehet kihozni az adott vázból. Jót csináltak.

  2. Szerintem is jó dolog, ezért szóltam. 🙂 Persze azt továbbra is tartom, hogy nem ez volt a flickr eddigi legnagyobb húíása. 😀

  3. Előbb gondolkodnom kellett volna, aztán gépelni 🙂 Nem a népszerűtlenség miatt van a lista alján, hanem a betűrend szerinti csoportosítás miatt. Bocs…

  4. huh.. ezek tényleg hasznos dolgok.. mekkorát néztem.. kiderült hogy az én kodak-om az egyik legnépszerübb fényképezö gép!!!.. mindazonáltal én nem vok vele megelégedve. :(….

Comments are closed.