szélessáv előnyei (és hátrányai)

by

in

Sok hete vágyott xcode-ot letöltöttem, frissítek éppen dapperről edgyre, podcastek jönnek, vienna/NetNewsWireLite, mail folyamatosan figyelnek, s szedik real time a leveleket. Nem kell féltve őrizni minden letöltött file-t, mert ki tudja mikor tudom újra leszedni.

A dolognak persze van hátránya is. Önkéntelenül is be-be kapcsoljuk a gépeket, s megnézzük a leveleket, ismerősök (Janóék babáját) fényképeit, amiket eddig nem tettünk meg. Ez mind olyan idő, amit eddig egymásra, vagy Borira fordítottunk.

Persze az is igaz, hogy modemmel volt, hogy órákat ültem a gép előtt, hogy egy alig fél órás feladatot végrehajtsak, vagy kimentem Budaörsre, mert ott volt net. Zsu, mert van itthon net, ugyanúgy ki fogok/unk menni, csak nem mint egy félőrült a laptop monitorja mögé bújva fogok tevékenykedni, hanem Rátok tudok majd figyelni.


Comments

3 responses to “szélessáv előnyei (és hátrányai)”

  1. Igen a szelessav megvaltoztatatja az eletvitelt, es a netes kulturat is atalakitja. Az elso idoben az ujdonsag varazsa miatt mindenki racuppan, de hidddel fog az erdeklodes lankadni, amikor mar mindent letoltottel stb 😀

    Amugy erre is aztkell hogy mondjam, hogy amig az ember ezt is esszel csinalja, mindenre szakitva idot, es nem durran el az agya… addig nincs gond 🙂 es mindent lehet kontrollalni.

    Amugy udv a szelessavu netesek kozott 🙂

  2. kobak, egy kicsit amnéziában szenvedek… neked most PC-d vagy Mac-ed van?

  3. CDCOlt: komment kérésedre törölve. Van egy iBookom. Azt használom. De van egy P3 500MHZ-es kiváló asztali gépem (pc) is. 🙂