fluid gmail

Legutóbbi gtd-s írásomban a mailplane lecseréléséről írtam. Nos, ezt aztán megbántam, mert a google notifier idegesítő, állandóan szól, akkor is, amikor nem kellene, s nekem valahogy rendszeridegen is. Nos vissza a mailplane-hez. Nem rossz, de még mindig az igazi. Emiatt is vártam idáig a megvásárlásával. Amikor már majdnem megvettem volna, akkor botlottam bele Angelday safaris írásába, ahol említi a fluid nevű applikációt.

No, megnéztem mi is ez:

If so, Site Specific Browsers (SSBs) provide a great solution for your WebApp woes. Using Fluid, you can create SSBs to run each of your favorite WebApps as a separate desktop application. Fluid gives any WebApp a home on your Mac OS X desktop complete with Dock icon, standard menu bar, logical separation from your other web browsing activity, and many other goodies.

Azaz gmail esetében nagyjából a mailplane. Egyetlen hiányosság számomra a megszokott growl jelzések hiánya lehet. Ez azonban nem akkora baj, lévén a leveleimet akkor nézem meg így, amikor én szeretném. 🙂 Ingyen, szépen, okosan. Nem mellesleg gyárthatok SSB-t a google readernek, facebooknak, twitternek, aminek akarok. Szintén Angelday linkelte James Gmail ikonját, amivel még szebb lesz a fluid gmail appunk. Hurrá!


Posted

in

by