ingyen hotspotok

Ezekkel valahogy nincs szerencsém, vagy csak nem jól keresem őket. Miután tegnap óta Zsófi szüleinél vagyunk, s ott nincs szélessáv, gondoltam ma a városban ügyintézések közben keresek valami helyet. Nem ültem be kisebb kávézókban, s a hotspotter widget valamiért épp nem akart működni (azóta előrelátóan frissítettem a legújabbra).

Voltam a Duna Plazában, s a MOM parkban is. Mindkét helyen volt Hot Spot, de fizetős. 🙁 Most kiugrottam Budaörsre a szülőkhöz, hogy netfüggőségemet enyhítsem. 🙂

Published by kobak

apa, tanár, geek

6 replies on “ingyen hotspotok”

  1. Kismaccel szétnéztél? Az újabb verziók már tudnak passzív módban is keresni. (Igaz a nagy passziválódás hozott már kernelpánikot, de nem ez az általános tapasztalat.)

  2. Nekem a Kismac fejreállította a rendszert passzív módban. 🙁 Azóta aktív módban használom. Kismac is, meg iStumbler is ment. Nem az a gond, hogy védettek voltak, vagy, hogy nem voltak. A problémám az volt, hogy mindegyik fizetős volt. T-mobil, wiera, stb.

  3. Ma is sikerült hotspotot találni – igaz a widget a pesti adatbázissal mocskosul lassú volt – ahol net volt, viszont egy óra alatt se került pincérnő, pedig valójában kávézni akartam. 😉

Comments are closed.