iTouch

Aki emlékszik még valaki, anno, amikor az első generációs iPod touchomat iPhone-ra cseréltem, reméltem, hogy kap végre kamerát a touch is (a bejegyzés lábjegyzetében). Ez nem történt meg mostanáig.

itouchA mai keynote sokak számára csalódás, nekem végre egy visszakacsintás az iPod touch felé. Az új touch pont azokat a funkciókat hozza, amiket vártam az előző generációs kütyüktől. Mostanra eljutott oda, hogy az iTouch-ból csak a telefon funkció hiányzik. És ez jó így.
Kiváncsi vagyok, mikor lesz itthon, s mennyi lesz az annyi.

Így az álom telefon helyett inkább a mostani telefon + egy új touch tűnik a befutónak (a kettő együtt már majdnem teljesíti az elvárásaimat :-)). És lehet, hogy újra aktív leszek kontent ügyben is az itouch.hu blogon (is).
Mindenesetre most alszunk rá egyet.

Published by kobak

apa, tanár, geek

6 replies on “iTouch”

 1. Svéd árakkal tudok szolgálni:
  8 GB – 2.295,00 SEK
  32 GB – 3.095,00 SEK
  64 GB – 4.095,00 SEK

  Az árak tartalmazzák az áfát is 🙂

 2. Nagyon tetszik. Az iPhone-ra nincs szükségem, elég a mostani LG “alapmobil”. Viszont egy kis kézi kütyü, ami tudja mindazt, amit a Touch tud, néha nagyon jól jönne.

 3. nekem is nagyon tetszik. az elsö generacios touchom pedig eleg keves ideig birja mar akksival. dejo, hogy nemreg Erdingben is nyilt egy apple reseller bolt. 😉
  mikor fogunk akkor facetime-olni Bali? :-)))

 4. Sajnos egyre több negatívum jelenik meg a touch-ról. Úgymint a fényképezőgépe lebutított, a retina display bénább, mint az iPhone-os, stb. Azért majd megnézek egyet, ha megjelenik.

  Így viszont a samsung galaxy tab a kiszemelt játékszer. 🙂

Comments are closed.