k2 archívum csúnyaság

by

in

Gondoltam kipróbálom a k2 archívumot. Nálam a rev 332 van fenn (írtam, hogy az svn-ből szedett k2 bugos), s ez egyelőre annyit tesz, hogy kiteszi az archívum linket a fejlécre, de 404-et kapok, ha odakattintok. (Persze ez lehet a permalinkek, vagy a magyarítás miatt. Ennek még utánanézek) Azonban zavaróbb a dologban, hogyha kikapcsolom, a link akkor is marad. Ha pedig vissza, akkor egy újabb link kerül ki. Ajjajj.

Persze a dolog megoldható, ha az ember, törli az oldalt. De azért ez nem túl elegáns. Megyek, s leszedem a mai svn verziót. Megnézzük azzal mi a helyzet. Valószínű lesz újabb, frissített fordítás is. Hibajavításokkal.


Comments

5 responses to “k2 archívum csúnyaság”

 1. Kelt Avatar
  Kelt

  Nálam egy szénné kusztomizált rev 332 van fent. Az archives lap újragenerálása engem is zavart – pláne mert minden K2 beállítás mentés után létrehoz egy lapot, ha átnevezted volna az archívum lapját.

  Az viszont nagyon szimpatikus, hogy a live archives-t és a tagfelhőt alapból támogatja.

 2. Nincs ötletek valami rendes naptárra a jobb oldalra, ahol lehet látni, hogy melyik nap van bejegyzés?

 3. Hmm. Volt ilyen. Vagy plugin, vagy alapbol tudja a wp. Regen tobb theme-ben benne volt. A Wuhan pl. ilyen. Nezz bele a sidebar-ba! Hatha kiderul.

 4. Közben találtam egyet, ami egész bejön… 🙂
  Check it out: http://hia.itblog.hu/archivum

 5. Kelt Avatar
  Kelt

  Nem rossz. Azért a extended live archives-ra nézz rá, nagyon jópofa, ahogy lehet naptár, kategória és tagfelhő nézet közt váltogatni.
  http://www.sonsofskadi.net/index.php/extended-live-archive/