turbózzuk fel őket!

by

in

Eddig ismertem a pimpmysafari.com oldalt John Hicks blogjából. Az oldal lényege, hogy az apple khtml alapú default böngészőjét felturbózzuk. Aki osx-et használ, annak érdemes körülnézni az oldalon.

A tuaw ma írt a pimpmycamino.com oldalról. A camino egy mozilla alapú kifejezetten osx-re készített böngésző. Egyetlen baja, hogy a firefox-ra írt kiterjesztések nem használhatók vele. Ezek “kiváltására” készült a CamiScript és CamiTools. Így, ami nekem a legfontosabb, kapott ad filtert a camino is. Meg még egy csomó más hasznos extrát.
A pimpmycamino.com gyüjtőhelye a camino kiegészítőinek.

Gondoltam – most, hogy a pimpmycamino megjelent – megkeresem a többi elterjedt böngészőturbozó oldalt. Találtam is párat, de egyik sem ért a nyomába az előbbi kettőnek.

A pimpmyfirefox.com egy (szerintem ronda) skint kínál a firefoxhoz. Persze tegyük a dologhoz hozzá, hogy a tűzrókához a mozilla oldalán, meg egyéb helyeken rengeteg kiterjesztés és téma található.

A pimpmyie.com átdob a pimpmyie.com/blog oldalra. Ami egy megkezdett blog 1(!) db 2 soros poszttal. A sidebaron pedig van 2 link. Ennyi.

A pimpmyopera.com nem létezik. Vállalkozó szelleműek előre! 🙂

A végére pedig egy apró érdekesség. A pimpmysarafi oldalt textpattern (sokat gondolkoztam rajta, hogy kipróbálom, de végül maradtam wp használó) hajtja. A pimpmycamino pedig hemingway (amit majd egyszer még megnézek magamnak…) és wordpress alapokon nyugszik.