karnevál végeredmény

plugin karnevalBevallom őszintén betegség, pihenés, érettségi után, hogy nem tudtam mit vállaltam magamra, amikor meghirdettem a mi kis karneválunkat. Gondoltam lesz mindenkinél pár plugin, de többnyire ugyanazok. Nem így van. Olyannyira nem, hogy pl. lightbox, google analytics oldalba integráló pluginekből legalább 3-3 különböző féle szerepel a kínálatban.

Ebből ki is olvasható, hogy a pugineket nem a nevük, hanem a “származási helyük” alapján azonosítottam. Volt, aki nem linkelte a pluginjeit, itt ha nem tudtam, az adott plugin melyik a sok közül, esetleg egyáltalán nem ismertem, akkor nem került be a táblázatba. Ezt utólag még pótolhatjuk természetesen. Így is sikerült 26-unknak 137 plugint összegyüjtenünk. 🙂 Azaz aki szeretne ezek közül már lehet boldogan szemezgetni.

A nagy összesítésben két listát teszek közzé, az egyik az overall top ten, azaz a legtöbb “szavazatot” kapott pluginek listája, a másik a legkedveltebb magyar pluginek tizes listája. Ezenkívül mindenki letöltheti az összesítő excel táblát, s készíthet belőle saját listát, vagy csak szemezhet belőle kedvére.

http://kobak.org;/uploads/plugin_karneval.xls;plugin_karneval.xls;
http://kobak.org;/uploads/plugin_karneval.ods;plugin_karneval.ods;

Top Magyar

 1. Milyen nap van most? – 6 szavazat
 2. wp-zoom – 3 szavazat
 3. blogring.hu pinger – 3 szavazat
 4. mkavatar – 2 szavazat
 5. kommentvalasz

,,Top Ten”

Mégegyszer a végére a résztvevőlista, akiknél a pluginekről hosszabb leírás található, így könnyebb mindenki számára a döntés.

 1. gaba
 2. dvorcsak
 3. tiku
 4. akosdaboss
 5. Kelt Szedlák Ádám
 6. HiA
 7. vbali
 8. selion
 9. k
 10. Tschöppy
 11. Merras
 12. Török Zoli
 13. csikszem & családja 😉
 14. f.adam
 15. kobak (igen, én is…)
 16. Gábor
 17. lipilee
 18. someone else
 19. csibe
 20. ryzsy
 21. dani
 22. exer
 23. laci
 24. rrd
 25. darthwalk
 26. ricsi

Posted

in

by