kreatív blogger

by

in

kreativ bloggerÁllítólag az vagyok. Legalábbis ilyen bókok érkeztek először Dragon Zolitól, aztán wyctimtől. Előre szólok, nem rajongok ezekért a mémekért, de ha már két kedves személy is hozzámvágta a labdát, nem állhatok úgy, mintha észre se venném.

A történet lényege, hogy a kreatív bloggernek kikiálltott személy megnevez általa 5 szintén kreatívnak tartott boggert, s leírja azt is, hogy ezeket miért gondolja. A róla írottakat a fenti két úriember blogján meg lehet tekinteni. Köszönet a kedves sorokért. 🙂

Akkor következzék az én ötös listám (abból indulok ki, hogy labdát visszadobni nem ér):

 • Oxi – ha kreativitás, akkor Ő jut eszembe. Ezzel akár zárhatnánk is a dolgot, de még hozzátenném, hogy Ő volt az, aki anno elindított a lejtőn, s elkezdtem blogolni. Ez pedig maradt mostanáig. Oxinak már sokadik blogja van, de minden megújulással hozzátesz valamit a netes jelenlétéhez. És a képeit sem árt néha böngészni.
 • Gaba az az ember, akire sok tekintetben fel lehet nézni. Két gyermekes családapa, programozó, fotós, boldog ember. Blogján a sok technikai bejegyzés között meg-megbújnak a személyes bejegyzések, melyek mögül néha kiinteget nekünk a kreatív blogger. Kedvenc bejegyzésem.
 • Alesit ha kell, akkor Oxihoz tudnám hasonlítani. Régóta blogol, de a technika ördöge sikeresen eltüntette ennek kezdeti nyomait. Mostani blogján néha ír, de akkor azok megmosolyogtatnak, elgondolkoztatnak, s szórakoztatnak. Külön értéke a blognak az őszinteség, s a hatalmas kreativitás, ahogy a témákat megközelíti.
 • Mefi egy fura figura. Hatalmas blogélet van Nála. Néha nem győzöm olvasni a bejegyzéseit, csak úgy árasztja gondolatait az internetre. Ez persze nem baj, de ebből fakadóan vannak felejthető bejegyzések is. Ő az, akinél azt hiszem a blog már az élete részévé vált. Kreativitását kiemelendő, hogy az oldalát teljesen maga készítette, készíti, s messze van olyan jó, mint az ingyenes/fizetős motorok szerte a világhálón.
 • Zsu. No, Ő a hugom, ha ez még valaki számára nem egyértelmű. És mi mást mondhatna az ember a hugáról, minthogy kreatív, szép, ügyes és okos?! Persze nem ezért került fel az ötös listára. Ha valaki átlátogat Hozzá, akkor bejegyzéseit olvasva van benne valami egyszerű, őszinte, s tiszta. Még csak ismerkedik a blogolás másik oldalával, de azt hiszem olvashatunk még Tőle emlékezetes bejegyzéseket.

A listába pedig szándékosan nem tettem bele, mert nem odavaló egyik oldalról, másik oldalról viszont nagyon is idevaló, ez pedig az Estiskola. Az estiskola nem egy ember blogja, hanem valami más. Ha azonban kreativitásról beszélünk, akkor nem lehet szó nélkül elmenni mellette!


Comments

3 responses to “kreatív blogger”

 1. Ne szerénykedj kobak! Kreatív vagy!
  Örülök, hogy alesit írtad, mert tényleg jó amit Ő művel:D

 2. drága vagy, de közöm sincs a kreativitáshoz – ebben a tekintetben 🙂
  nem is tudom, lehet-e egyáltalán egy lapon emlegetni a többiekkel itt a sorban..

 3. OMG! Teljesen elkerülte a figyelmemet a dolog. Nos, roppant megtisztelő a dolog, köszönöm. Be is állok a sorba, habár szintén nem vagyok híve az ilyesminek.