iTouch.hu

by

in

Már egy ideje, hogy elkezdtem a touchról írogatni ide, s meglepően sok ember érkezett kérdésekkel, ötletekkel. Ezekre amennyire erőmből tellett igyekeztem is válaszolni (még egy megválaszolatlan ilyen témájú levél pihen a postaládámban). Persze nem én vagyok az egyetlen, aki a témában írogat, s vannak a dologban nálam sokkal jártasabb emberek is.

Aztán nem olyan régen támadt egy gondolatom, miszerint az iPod touch nagyon hosszú, s elkezdtem itouchnak írni, hívni. Nem is kellett túl sok hozzá, beregisztráltam a domaint, amin egy darabig elvegetált egy rss olvasó, ami Bártházi András alamakütyüjét, s az én bejegyzéseimet szemlézte. Aztán thingol bejegyzései váltak érdekessé, s Őt is illett volna felvenni, meg valami formát is adni az oldalnak, de erre már nem futotta az időmből, így pihent az oldal.

Pár hete megkeresett thingol, hogy csináljunk közösen egy blogot. Ennek egyéként jelenleg is Ő a mozgatórugója, s Bártházi Andrással mi ketten a további szerzők. András adja a tárhelyet, meg a wpress.hu motort, én pedig örülök, hogy tartalommal telik meg az itouch.hu.

Tehát, iPod touch, iPhone, jailbreak, 2.0 berhelők, rajongók, fanatikusok és őrültek, itt egy új blog, ahol remélhetőleg minden kérdésre választ kaphattok!


Comments

3 responses to “iTouch.hu”

  1. szia,

    megtennéd, hogy az én linkemet linket átírod http://godisagirl.eu -ra? 🙂

    András viszont Bártházi András, nem Bartházi. Én is nehezen szoktam meg, valamiért az sokkal jobban kézre állt, de nézd csak mert barthazi.hu -t.

  2. OK, jogos. 🙂 Mindkettőt javítom.

  3. kötözködés nélkül, még mindig van egy Bartházi András 😀 “…lt egy rss olvasó, ami Bartházi András alamakütyüjét, s az én bejegyzéseimet sz…”