Labfresh. Sokan tanulhatnának tőlük.

by

in

A support sok esetben amolyan szükséges rossznak tekintett dolog itthon. Nehézkes a visszacsere, nehézkes elérni valakit, stb. Ha nincs is így, valamiért ez rögzült bennem. Emiatt gondoltam, hogy egy nem megszokott szuperpozitív tapasztalatomat megosztom Veletek.

Labfresh super support

A Labfresh ahogy a videóban is elmondtam az egyik kedvenc Kickstarter projektem. Illetve azóta mind a négy, amit csináltak az. 🙂 Amióta csinálnak valamit, támogatom és így remek minőségű ruhadarabokhoz jutok. Nem olcsó. Cserébe drága. De a Kickstarteren keresztül egy StartUp támogatása is benne van az árban, és jó szívvel támogatok egy olyan céget, aki minőséget teremt és egyébként vállalja azokat, amiket a kampányban elmond.

Labfresh
Labfresh Kickstarter kampányok

Sajnos az utóbbi időben sok Kickstarter kampány a földbe állt, nem tudta teljesíteni a vállalásokat, stb. Tudnék erről mesélni. 🙂 Az egyik első Kickstarter kampányt itthon anno én csináltam, aztán gyűjtöttem tapasztalatokat sikertelen kampánnyal kapcsolatban is. De ez most nem ide tartozik.

A lényeg, hogy miután letört a patent egyik vége, írtam a supportnak, nem sokat remélve, hogy hello, ez a szitu. Hétvége. Jött is az automata válasz. Ezzel el is engedtem. Azért megírtam az e-mail címem, hogy hello én vagyok, majd jelentkezzetek.

Eltelt pár perc és jött a meglepetés. Válasz. Még mindig ez a címed? Akkor küldünk egy nadrágot, meg egy meglepetést is mellé. Wow! Ezt nevezem supportnak. Nem kötekedtek. Azért persze megkaptam, hogy el kell húzni, nem tépni kell a patentot. De nem kellett bebizonyítanom, hogy anyaghiba történt, nem vizsgálták be hónapokig bevonva a hatóságokat és mindenkit, aki beleköthet a panaszba, majd másfél év múlva egy spam mappába kikötő e-mailben elmondják, hogy igazából az én hibám és így nem érvényes a garancia. Nem, csak segítettek, megoldották a problémát.

Reklámozom most őket? Igen, mert megérdemlik. Kedves, segítőkész, gyors support. Nem találkoztam még ilyennel. Jól esik, hogy az ügyfél tényleg fontos nekik.

Ma meg is érkezett a csomag. A rosszat egyébként nem kérték vissza. Sőt, ha megcsináltatom, 10%-át a költségeknek meg is térítik nekem. Ahogy említettem régóta szeretem a Labfresht, támogatom minden kampányukat és egyre több Labfresh ruhám van. Nem véletlenül.