moleskine 18

by

in

Szeretem a Moleskine jegyzetfüzeteket (anno CDColt fertőzött meg ). Kézreállnak, s szépek. Születés- névnap, karácsonyra szeretek azt kapni, s szeretek adni is. Kapcsolatunk tavaly július tájékán kezdődött, amikor Zsófinak vettem egy 18 hónapos naptárat, magamnak egy hármas pakk kis jegyzetfüzetet. A kis füzetek mellé aztán kaptam én is naptárat, meg több kis jegyzetfüzetet.

Azért jutott ez most hirtelen az eszembe, mert kaptam egy 18 hónapos naptárat most a születésnapomra, illetve Zsófinak szeretnék majd karácsonyra egy “folytatást” venni. Praktikus dolog ez a 18 hónapos naptár. Kevesebb szemetet termelünk, s jobban lehet tervezni, visszaemlékezni. Tanároknak meg különösen az, mert benne van a teljes iskolaév is.

A moleskine honlapon azonban csak a 2007 júliustól 2008 decemberig tartó változatot hirdetik:

moleskine 18

Van egyáltalán 2008 januártól kezdődő változat? Segítsetek!


Comments

3 responses to “moleskine 18”

  1. Tudtommal nincs más, csak ez a változat. Én is szívesen vadásznék egy JAN változatra. Hol találtál 18 hónapos naptárat itthon?

  2. [quote comment=”39264″]Tudtommal nincs más, csak ez a változat. Én is szívesen vadásznék egy JAN változatra. Hol találtál 18 hónapos naptárat itthon?[/quote]

    Kár, mert ez így olyan buta dolog. Innentől kezdve, akkor csak éveset éri meg venni…

    Formában van.

  3. Igen, szerintem is furcsa ez a kiosztás. Köszi a tippet! Én is benézek hozzájuk!