naughty by nature koncert

Tegnap írtam, hogy lesz majd leírás a koncertről. Nos, a szokásos hosszabb várakozás után színpadra léptek a hiphop nagypapák. Nagypapák, mert belegondoltam, hogy az osztályom tanulói még nem éltek, amikor a naughty by nature slágereket gyártott. :-)

A koncert maga egy hihetetlen jó party volt, de koncertet szerettünk volna. Mondtam is tschöppynek, ha a koncert utáni after party ott lett volna helyben, akkor a világ egyik legjobb bulija lehetett volna. Így azonban, hogy még át kell mennie a népnek a PeCsából a Living Roomba, ez leültetheti a hangulatot. Az after partyn nem vettem részt így nem tudom, hogy milyen is volt valójában.

A naughty by nature fergeteges számokkal írta be magát a zenetörténelembe. Ezeket a közönség el is várta, le is nyomták. Volt öröm, s boldogság. Azonban itt volt a baj. Mintha az együttesnek nem is lett volna több száma. Persze érthető, hogy a nagy slágerek után lenyomni valami tök átlagos számot leültetheti a hangulatot, de azért vállalhatták volna a rizikót egy próba erejéig. Főleg, hogy elvileg új albumot terveznek megjeleníteni valamikor. Ezután pózoltak, bulit csináltak, nyomtak 2Pactől Snoopig mindenkitől egy kicsit. A visszataps után pedig újra volt OPP, Hip Hop Hooray, meg Craziest.

Összességében jó volt őket élőben látni, de nem lesz az év koncertje.

Published by kobak

Koren Balázs, apa, tanár, geek. Ebben a sorrendben. Többnyire. A blogon többnyire ezekről a kalandjairól ír. Apaként, tanárként hogy lehet zöld ágra vergődni az oktatásban a digitális eszközökkel. Máskor pedig utazásról, sportokról, vagy egyéb őrült hobbijáról írogat.