naughty by nature koncert

Tegnap írtam, hogy lesz majd leírás a koncertről. Nos, a szokásos hosszabb várakozás után színpadra léptek a hiphop nagypapák. Nagypapák, mert belegondoltam, hogy az osztályom tanulói még nem éltek, amikor a naughty by nature slágereket gyártott. 🙂

A koncert maga egy hihetetlen jó party volt, de koncertet szerettünk volna. Mondtam is tschöppynek, ha a koncert utáni after party ott lett volna helyben, akkor a világ egyik legjobb bulija lehetett volna. Így azonban, hogy még át kell mennie a népnek a PeCsából a Living Roomba, ez leültetheti a hangulatot. Az after partyn nem vettem részt így nem tudom, hogy milyen is volt valójában.

A naughty by nature fergeteges számokkal írta be magát a zenetörténelembe. Ezeket a közönség el is várta, le is nyomták. Volt öröm, s boldogság. Azonban itt volt a baj. Mintha az együttesnek nem is lett volna több száma. Persze érthető, hogy a nagy slágerek után lenyomni valami tök átlagos számot leültetheti a hangulatot, de azért vállalhatták volna a rizikót egy próba erejéig. Főleg, hogy elvileg új albumot terveznek megjeleníteni valamikor. Ezután pózoltak, bulit csináltak, nyomtak 2Pactől Snoopig mindenkitől egy kicsit. A visszataps után pedig újra volt OPP, Hip Hop Hooray, meg Craziest.

Összességében jó volt őket élőben látni, de nem lesz az év koncertje.


Posted

in

by

Tags: