ne felejtsük el a tejet!

by

in

rememberthemilk.comNem tudom Ti hogy vagytok a dologgal, de én hajlamos vagyok elfelejteni dolgokat…nanem a tejet, azt soha! Azonban egyéb teendőket általában. Nos ennek megelőzésére készül(t) a rememberthemilk.com weboldal.

Nosza nyomás regisztrálni, s semmit se elfelejteni eztán! 🙂

update: Tegnap este csak ismerkedtem az oldallal, s gondoltam közzé teszem, milyen jópofa dolgot találtam. Ma kipróbáltam, s tényleg nagyon jó ötlet. Illetve hasznos is azoknak, akik mondjuk nem rendelkeznek mobil számítógéppel, amiben megvan az állandó todo lista.

Ja, még egy fontos infó azoknak, akik rajonganak a web 2.0-ért, a rememberthemilk.com teljes egészében az.


Comments

4 responses to “ne felejtsük el a tejet!”

 1. birop Avatar
  birop

  Tök jó az ötlet. Elsőre nagyon tetszett. Aztán… Aztán feltettem a kérdést, hogy ha a iwiwen előjön a Big Brother érzés, akkor itt miért nem. Miért jó az nekem, hogy egy szerveren tárolják, hogy egy nap milyen elintézni valóim vannak? És ha már nálam van egy mobil, amire sms-t tudnak küldeni, akkor miért nem állítom be azon az emlékeztetőt. Valamivel kisebb macera, és a Nagy Tesvérnek nehezebb utánajárni.

 2. A Big Brother dolog persze eszembe jutott, de mint latod a wiwrol se toroltem vegul magamat. 🙂 A rememberthemilk-et meg kiprobaltam, jo otlet, de nem hasznalom, mivel mindenem vagy sajtcetlin van, vagy az ipodban, vagy van nalam gep, s azon… a telefont hogy ne is emlitsem!

 3. birop Avatar
  birop

  A francba, pedig már azt hittem, hogy lesz miről vitáznunk. 😉

 4. Ha csak ez kell, vitazhatunk! 😉