nyári programajánlat

by

in

Immáron sok éve járok a kie nyári táboraiba, de soha nem vertem nagy dobra. Ennek több oka volt, talán a legfontosabb, hogy nem volt rá szükség. Volt néha élménybeszámoló itt a blogon, meg fénykép mutogatás, s kész. A helyzet az, hogy idén a nyári fiútáborba, amit húderégóta (nem is tudom már pontosan :-)) vezetek nincs elég jelentkező. Namost az az igazság, hogy nem hiszem el, hogy nincsen minimum 20 olyan 9-14 éves fiú Magyarországon, aki július 15-25. között Királyréten velünk táborozna.

Sajnos a jelenlegi helyzet azt mutatja, hogy (még) nincs. Tavaly “kiöregedett” sajnos a társaság nagyja, akik éveken át jártak. Így kérek szépen mindenkit, hogyha ismer a közelében olyan családot, ahol ilyen korú fiúgyermek van, s nyáron a fenti intervallumban nincs még programja, az keressen meg!

A tábornak két súlypontja van, Isten (felekezettől függetlenül) és a természet szeretete. Az előbbit a napi Bibliaórák, esti áhitatok, utóbbit a sok játék, kirándulás, sátrazás hivatottak szolgálni. Természetesen az esti tábortűz, folytatásos mese, éjszakai őrség is részei a tábornak. Külön érdekesség, hogy minden nyári fiútábor egyben lovagtábor, ahol az apródtól a lovagokon át a hercegig mindenféle rang képviselteti magát.

Kedvcsinálónak a tavalyi táborból pár kép:

Természetesen vannak táborok lányoknak is, s idősebb fiúknak is. Oda is várják a táborvezetők a jelentkezőket.


Comments

3 responses to “nyári programajánlat”

 1. Jók a képek! különösen a portrék.
  Valamint a tábort is csak ajánlani tudom!
  az ex-konyhás 😉

 2. Galamb Avatar
  Galamb

  Királyrét királyság.
  Anno tökmag koromban családilag jártam arra és veszettül tetszett.
  Pláne a kisvasút.
  Szegény párára ráférne egy kis helyrepofozás, mert elég siralmas állapotban van. 🙁

 3. @Galamb: Sajnos ez sok dolgra igaz, de ha ezt az ember félreteszi, akkor oda tud figyelni s sok szép dologra. 🙂