őszi szünet

by

in

Szombaton tíz év és pár hónapos osztálytalálkozonk volt. Tegnap este voltunk egy felejthetetlen borvacsorán (erről még tervezek részletesebben megemlékezni), ma pedig sajnos egy szeretett embertől búcsúztunk el örökre a győri temetőben.

Holnap délután még teremfestés, tanítás, szálak elvarrása, aztán irány a messzi Németország, hogy Ákos és Eva vendégszeretetét élvezhessük pár napig.

Bori betegsége a vége felé közelít, a kedve újra jó, s ez a legfontosabb. Sokat beszél, ma pl. kiosztott, hogy “Mi van te káposztafej?”.

A szünet alatt a sok tennivaló közül is szeretnék húzni párat, illetve írni végre egy-két nemcsak énblog jellegű bejegyzést. Sorozat megtekintésben is el vagyok maradva, így azon a fronton is be kell hoznom a lemaradást.

A sok tennivaló ellenére azonban pihenés lesz a fő cél. Alvás.


Comments

6 responses to “őszi szünet”

  1. Örülök, hogy Bori már jobban van!
    Jó pihenést! Mindig is irigyeltem a gyakorló pedagógusokat a szünetek miatt. Persze tudom, hogy ez nem ennyire egyszerű, de akkor is… 😉

  2. Hát még mi mennyire örülünk, hogy jól van! 🙂 Valóban nem ilyen egyszerű, de nem mennék bele most részletekbe, mert annak egy bejegyzés is kevés lenne. 😀

  3. OFF nem frissül a feed. még mindig az előző post van benne

  4. @bodzasfanta: Hmmm. Mire vagy feliratkozva? (feedburner, meg a regi /feed, vagy az uj atom-ra)

  5. feedburner, de akkor átállítom az új atomra. amúgy most frissült ez a bejegyzés a readerben…

  6. jó a feedburner, megvan a hiba. Köszönöm a jelzést.