őszi szünet

Szombaton tíz év és pár hónapos osztálytalálkozonk volt. Tegnap este voltunk egy felejthetetlen borvacsorán (erről még tervezek részletesebben megemlékezni), ma pedig sajnos egy szeretett embertől búcsúztunk el örökre a győri temetőben.

Holnap délután még teremfestés, tanítás, szálak elvarrása, aztán irány a messzi Németország, hogy Ákos és Eva vendégszeretetét élvezhessük pár napig.

Bori betegsége a vége felé közelít, a kedve újra jó, s ez a legfontosabb. Sokat beszél, ma pl. kiosztott, hogy “Mi van te káposztafej?”.

A szünet alatt a sok tennivaló közül is szeretnék húzni párat, illetve írni végre egy-két nemcsak énblog jellegű bejegyzést. Sorozat megtekintésben is el vagyok maradva, így azon a fronton is be kell hoznom a lemaradást.

A sok tennivaló ellenére azonban pihenés lesz a fő cél. Alvás.

Published by kobak

apa, tanár, geek

6 replies on “őszi szünet”

  1. Örülök, hogy Bori már jobban van!
    Jó pihenést! Mindig is irigyeltem a gyakorló pedagógusokat a szünetek miatt. Persze tudom, hogy ez nem ennyire egyszerű, de akkor is… 😉

  2. Hát még mi mennyire örülünk, hogy jól van! 🙂 Valóban nem ilyen egyszerű, de nem mennék bele most részletekbe, mert annak egy bejegyzés is kevés lenne. 😀

Comments are closed.