podcast #14 – kid rock

by

in

kid rock

Kid Rock azon zenészek egyike, akiket nem lehet beskatulyázni annak ellenére, hogy nem túl változatos, amit csinál. A kettősség oka, hogy a rap és a rock között mozog valahol félúton. Kivételt képez ez alól legújabb albuma, a Rock’n’Roll Jesus. Itt már inkább a gitározósabb irány motivál. A Sugar (része a podcastnak) című szám azonban idézi a Devil without a cause című album hangulatát.

Persze Kid Rock hírnevének nem feltétlenül ártott, hogy a kebelcsoda Pamela Anderson partnere volt/van/lesz (ez számomra követhetetlen). Tudomásom szerint már többször házasodtak és váltak el. Jelenlegi állapotról nem tudok.

Kid Rockra visszatérve szerintem egy baromi ronda ember, aki csinálja a saját kis zenéjét, s egész emészthető dolgot művel. Nem lesz soha grammy díjas, ha rajtam múlik, viszont a top 50 eddig hallott zeneszám között bizotsan található két-három Kid Rock szám.
A podcastba betehettem volna még sok más számot is tőle. Első felindulásból azonban ezek jutottak eszembe. Aztán, amikor bezártam az audacityt, a projektet jól nem elmentve, jöttek elő további történelmi jelentőségű dalok, amik kimaradtak. Nem baj, vásároljátok meg az albumokat, s keressetek Nektek tetsző számokat!
Ja, a néni, aki az második számban énekel Sheryl Crow.


Comments

2 responses to “podcast #14 – kid rock”

  1. Jóféle. 😉

  2. [quote comment=”44539″]Jóféle. ;)[/quote]

    Örülök.