purity

by

in

Ez a név jutott eszembe, amikor sok egyéb munka melléktermékeként összelapátoltam ezt az egyszerű témát ide a blograA téma alapja Chris Coyier Digging into WordPress blank témája. Lehet kritizálni, meg letölteni, s felhasználni a témát. Minden része átírható, szabadon felhasználható, egyetlen kérés, hogy a link maradjon meg a téma alján ide a blogra.

A blogon található változat már sok apróságban különbözik a letölthetőtől, mert van benne pár ide jellemző specifikus változtatás. Persze ha valaki szeretné, akkor elmondom, leírom ezeket szivesen.

A témában találhatók css3 és html5 elemek, így nincs rá garancia, hogy pl. régebbi internet explorer is úgy jeleníti meg, ahogyan azt én elképzeltem.

6 widget rész van benne. 2 oldalt, 4 pedig a footerben.

Kérdés, hogy zavar-e Benneteket, hogy a felső csíktól nem lehet megszabadulni? Maradjon inkább fent? Vagy menjen ki jobbra, vagy ne is legyen? 🙂


Comments

5 responses to “purity”

 1. Szerintem maradjon fent a csík, amúgy bejön.

  1. OK, köszönöm.

 2. szerintem se rossz, sot, hasznos. meg jol nez ki, legalabbis safari alatt:)

 3. hron84 Avatar
  hron84

  Hmm… meg fogom nezni a reply megvalositast, ket oldalon is implementalnom kene mar…

 4. hron84 Avatar
  hron84

  Apropo kerdes: nem tudom ezeket a bonyolult css dolgokat atlatni, hogy csinalod azt, hogy felig atlatszo a felso csik? Odaig ertem, hogy background-color: transparent, csak a szinarnyalatot nem.