t-com…vég(r)e?

by

in

Tegnapelőtt délelőtt kijött a t-comos ember, s bekötötte a vonalat…vagyis bekötötte volna, de nem tette. Nem tudom miért. Viszont megmondta, hogy az ajtó előtt levő melyik kábelben van a vonalunk.

Így tegnap hajnalban kijött a villanyszerelőnk, s bekötötte a telefont. Működik. Kaptunk egy jó kis vezetéknélküli készüléket. Tetszik. Van hívószámkijelzés, meg egy csomó extra rajta. Jippi!

Most pedig keresem az ideális adsl szolgáltatót. Datanet yoneked csomagja tetszik. Most hívtam őket. 30-45 nap, míg megoldódik a vonalátvétel a t-comtól. Ár/érték arányban a legjobb cucc a piacon, de az még minimum 1 hónap normális net nélkül. Kérdés, hogy az ezidő alatt modemes netezésre elköltött pénz visszajön-e.


Comments

12 responses to “t-com…vég(r)e?”

 1. Gratulálok 🙂

  A tvnet adsl3g-t nem nézted? az is elég jó szolgáltatás, és olcsó, nincs 8e a 2.5m kapcsolat

 2. Na nekünk azért szerelték olyan gyorsan, mert a telefonkészüléket nem kellett még pluszban összeraknia a tékomnak. Elég volt csak a drótot megfonatni, arra meg elég a hónap.

 3. nézz utána a tvnetnek. a 3gdsl vagy mi a franc az jó. nekem is az van. 5-10 napokat folyamatosan van fenn a rúter, és nem szól érte.

 4. ha mar van vonalad matavos, akkor miert nm jo a net toluk? vagy annyival olcsobb lenne masik szolgaltatotol?

 5. ricsi: havi 5ezer Ft a különbség. És dupla akkora a sávszélesség. Ez azért elég nyomós ok, nem? 🙂

  zsoltu: Megtekintem azt is.

 6. Csatlakozom, tvnet adsl3g jófajta, itt is az van. Kb. ugyanannyiért másfél megával több sávszél (t-online maximum csomag vs. tvnet adsl3g “M” csomag). Ráadásul tvnetnél ha okt.31-ig megtörténik a szerződéskötés, akkor csak januártól kell a full árat fizetni, addig vmi hatfelet csak.
  El kéne mennem markegingesnek 🙂
  off
  tetszik a last.fm játszási listád 🙂
  on

 7. Bocsánat, adsl3g+ a frankó, a sima az telefonvonallal együtt van.

 8. (ráadásul a tvnetnél van olyan adsl is, amihez nem kell matáv vonal is. vagy hogy. valami + a jele.)

  amúgy matávos internetet ne! az nagyon gáz.

 9. zsoltu: a +hoz is kell matáv vonal, mert azon keresztül megy a net. A + csomaghoz nincs a tvnet telefonszolgáltatása (ami szintén matávközponton keresztül megy).
  Legalábbis én ezt vettem ki a tájékoztatóból.

 10. hat igen megertem:)
  nalunk sajnos nincs valasztas se balatonon se pécsen ami megfontolando lenne.
  12ezret fizetunk pacalmesterrel a 3megas netert (feltoltest meg…-om)

 11. tschöppy,
  a sima van nekem. nincs hozzá telefon a tévénettől. tehát nem ez lehet a difi. én úgy vettem ki, hogy mivel hurokátengedés van a tvnetnek a 3g-nél, így ha a pluszos szolgáltatást veszed náluk, akkor nem kell a telefont fenntartani a net miatt, hanem lemondhatod a matávos cuccost. és marad a drót, csak netnek.
  (de ha nem, ne vessetek a mókusok közé/elé/nak.)

 12. zsoltu: nekem is sima 3g van, de amikor kötöttem a szerződést, még nem volt plusz cucc, csak a sima, és nem volt a telefon se még a placcon a tvnetnél.