10.4.8 fura dolgai

by

in

Az open with dolgot tegyük fel, hogy nem számolom a frissítés számlájára. Az azonban igencsak zavaró, hogy az alma+c, alma+v kombó nem úgy működik, mint eddig. 10.4.7 alatt az imént említett módszerrel másolt jelszavak simán működtek. Amióta átestem a rendszerfrissítésen, azóta különböző extra (láthatatlan) karakterek is bekerülnek a játékba. Ettől a jelszavak természetesen nem működnek.

Másik érdekes jelenséget ma produkálta az iTunes. Illetve azon vettem észre, hogy eltűnt az iBook hangja. Remélem ez egyedi dolog volt, mert azért szoktam/szeretek rajta zenét hallgatni.

Másnál is történtek hasonló dolgok, vagy ezek egyedi esetek? Lehetséges 10.4.7-re visszalépni? Esetleg telepítsem újra a rendszert?


Comments

15 responses to “10.4.8 fura dolgai”

  1. eszternek szokott olyant csinalni, hogy a balance-ot atteszi csak az egyik oldalra, szegenyke meg mindig megilyed h meghalt ibookocska hangszoroja 🙂

  2. Balanszt nekem is át szokta lökni a bal oldalra, de ezt már megszoktam. Elsőre viszont szívroham volt. A probléma forrása egyébként érdekel, mert 10.4.2 óta folyamatosan jelen van az életemben. De legalább nem jön elő gyakran…

    Az új iTunes egyébként szerintem igen gyengére sikerült. Bírtam vagy két hétig, de aztán a hetes átadta helyét egy 5.0.1-esnek. Azóta béke és kevesebb csillivilli.

    A rendszerfrissítés óta egyébként a letöltéseim indulnak sokkal lassabban, de ezt nyugodt szívvel fogom rá az alfa Caminómra.

    Visszalépési módot nem ismerek. Imádkozz 10.4.9-ért sűrűn, hátha. 🙂

  3. Nekem most is mukodnek a copyzasok. Bar megmondom oszinten nem nagyon csinalok ilyeneket 🙂

    Downgrade meg nemtudom mennyire mukodhet. Esetleg ha meresz vagy bevallalhatod, hogy leszedsz egy 10.4.7es combot es azt feldurod…

  4. Nálam mindkét gép működik tökéletesen.

  5. Nem, az open with-duplázás korábban is megvolt nálam, “amióta az eszemet tudom”…

  6. [quote comment=”9429″]Nálam mindkét gép működik tökéletesen.[/quote]
    De Te inteles vagy! ;-D A probléma igazából az, hogy a dolog elég véletlenszerű. Néha tökéletes a copy-paste, néha a bejegyzésbeli hibákat produkálja.

    MiszterX:
    Azt hiszem először megvárom a 10.4.9-et. Ha akkor se gyógyul meg a dolog, akkor meg újratelepítek. A downgrade elég rizikósnak tűnik.

  7. Mert Macet használni választás, kobak. Momentán a hardveres gondok és a szoftveres gondok közt. 😉

  8. [quote comment=”9430″]Nem, az open with-duplázás korábban is megvolt nálam, “amióta az eszemet tudom”…[/quote]

    David tanácsa, linkje a plastikról nálam megoldotta a hibát.

  9. Köszönöm a plastikos tippet, működött… Már csak egy pár bosszantó dolog van: Exposé után beragadó ablakok, Twin Peaks-nézés után kattintásra DVD-ről eltűnő fájlok, a MS Word Times N. Roman-hoz ragaszkodása, meg hasonlók… Tudom, hithű macesek megköveznének már a gondolatért is, de szerintem azért Nálunk se ártana időnként legyalulni a rendszert…

  10. Matrixfan Avatar
    Matrixfan

    Én PowerPC-s vagyok és mégis minden tökéletes. 10.4.2 óta átéltem az összes frissítést iTunes-szal meg miegymással hibamentesen.

  11. morcosmacko Avatar
    morcosmacko

    Hackintoshon néha ha logout-olok, befagy a login screen… De hát én csak ne panaszkodjak 🙂

    Downgrade-elni természetesen lehet, ha a combo update nem is akar felmenni, van egy Pacifist nevezetű program ( http://www.charlessoft.com/ ) amivel ki lehet csomagolni a *.pkg tartalmát, és aztán manuálisan a helyére másolni.
    Mindenesetre ennek csak akkor állj neki, ha lélekben már fel vagy készülve a reinstall-ra 🙂

  12. morcosmacko: Azt hiszem marad a kivárok a 10.4.9-esig, aztán meglátom mi lesz. 🙂

  13. Nekem azóta tönkre ment a SuerDuper!-em. Véletlenszerűen kilép. Kapcsolatban vagyok a supportjukkal, megerősítették, hogy a 10.4.8 miatt van, az Apple is elismerte.

  14. Fasza, mar a felenel tart a frissites a hetterben .6-rol .8-ra!

  15. A dologhoz nem értek, remélem hasznos lesz ez a link:
    http://index.hu/tech/hardver/csmbh061024/