téma cicomázás

by

in

Most, hogy itthon pihizek, ölemben az iBook, szépen haladok azokkal a teendőkkel, amiket már régóta terveztem.

Az oldalon használt témánál legtöbben a túl nagy betűméretet kifogásoltátok. Most visszaállítottam a k2 eredeti méretére. Nekem tetszik így is. Nektek?


Comments

8 responses to “téma cicomázás”

 1. Sztem jobb így.
  Viszont, ha már nagyon ráérsz, akkor jelzem, hogy IE-ben a főoldalon a jobb oldali rész a bejegyzés után kezdődik csak. (Magyarul nem jól jelenik meg az oldal.) Ha kell küldök screenshotot.

 2. Küldjél screenshotot! Köszönöm.

 3. Elküldtem.

  Továbbá…

  Főoldal alján link ez “Előző bejegyzések”-re.
  Ezen keresztül viszont a page/2 -n nem szerepel a bejegyzések egy része (például ez sem)
  Ha manuálisan átírom page/1-re, akkor már igen.
  (És akkor több szerepel, mint a főoldalon.)

  (Tehát jelenleg a főoldaloldalon jun 19-ei az utolsó bejegyzés és a korábbiaknál jun 7.-ei)

  Remélem érthető volt…

 4. Érthető volt, s köszönöm, hogy szoltál.

  Akkor sorban:

  Az archívumbeli elcsúszásnak a http://mattread.com/projects/wp-plugins/custom-query-string-plugin/ plugin volt az oka. Hasznos, meg jópofa, meg írtam is róla. De ha ilyen rosszaságot csinál, akkor inkább kiszedem.

  IE sidebar elcsúszás oka pedig a simple syntax highlighter plugin. Azokon az oldalakon, ahol van beillesztve bármilyen kód, ott ugrik. Ahol nincs, ott rendesen viselkedik.
  Ezzel sajnos nem tudok mit kezdeni. :-(( Tudom (írtad is), hogy nem jó egy böngészőre optimaliíálni. NEm is szoktam, de ez a hiba egyedül az ie-ben jelentkezik.

 5. viszont ez a wp-subscription-manager plugin nagyon király! ezt én is telepíteni fogom, amint lesz rá időm!

 6. És ami külön jó, hogy a k2 alapból támogatja!!! 🙂

 7. Nem hiába! K2 nagy királyság! 🙂 Mi lesz Veled, hogy a “A trueblue k2 sminkből önálló wordpress téma lett.”? Azért maradsz a K2 alapoknál, ugye 🙂

 8. Persze, maradok. Csak maj egyszer meg kell tudnom mi az oka, ha a 369-re, vagy mostmár 370-re upgrade-elem a k2-őt, akkor van egy fehér csík a header alatt.

  A TrueBlue 1.3 a 344-re épül. Ami egyelőre semmi többletet nem ad. Majd, ha kijön újabb, akkor megnézegetem a css-t, s okulok. Addig meg marad a 345. 😀