The Setup

by

in

Ki vagy? Mivel írod, amit írsz? Madarat tolláról, embert barátjáról, boggert a gépéről. Vagyis ismerjük meg Őket, akik a blogokat írják!

A The Setup ötelte nem az én fejemből pattant ki. Ráadásul nem is változtattam az eredetieredetinémet változat felálláson sokat. 4 kérdés, egy kép, s kész is vagyunk. Interjúk bloggerekkel arról, hogy kik ők, s mi az, ami összeköti Őket a blogjukkal, velünk.

Tetszik egy blog, de kíváncsi vagy, ki írja? Most kezdtél blogolni és inspirációt keresel? Indul a magyar The Setup. Tegnap több ismerős bloggert is letámadtam egy levéllel, hogy írjanak magukról. Bevallom kicsit félve tettem a dolgot, de még este jött két pozitív visszajelzés, ma pedig még három, így megerősítést nyert a dolog, hogy van értelme folytatni (elkezdeni?) a dolgot.

Az első, saját bemutatkozásom után hamarosan várhatóak a következő bemutatkozó interjúk, képek.

És a dolog nyitott, ha (még) nem kerestelek, nem azt jelenti, hogy nem vagyok kiváncsi Rád. Mint az oldalon is olvasható, egyetlen feltételt tettem, hogy a blogod legalább egy éve működjön.

Kritika, minden építő hozzászólás jöhet. Nagyon remélem hamarosan nem csak magammal nézhetek farkasszemet az oldalon, s megismerhetek sok érdekességet már ismerősökről, illetve új embereket (ezzel együtt blogokat) fedezhetek fel.


Comments

4 responses to “The Setup”

  1. Lehetne több kérdés, mert szerintem sok blogger van, akiket "hidegen" hagy a számítógép. Szóval blogolnak, de inkább más dolgok érdeklik őket.

  2. Fúú, nagyon örülök neki.

  3. egyetértek menthával, egy kérdés minima lehetne még mert most ez a tech izé elhúzza nagyon egy irányba. másrészt a dizájnnál nem látom, hogy lehet kommentálni a főoldalon, így lehet hogy elegáns, de az interaktivitás nem sok.

    aztán meg az is a helyzet, hogy ha már így összelapátolsz embereket egybe, akkor azzal kéne kezdeni valamit, hogy egybe vannak. amíg egybe vannak. mind érdekes, van benne ami közös is, tehát adódik, hogy kellene ezzel valaminek történnie.

  4. Akkor a legegyszerűbb válasszal indítok, Anna, örülök, hogy örülsz, s várom a válaszokat. 🙂

    meNtha OK, egyelőre kitaláltam, hogy kéne egy ilyen nekünk is, s már elgondolkoztam én is, hogy merre lehetne majd bővíteni, továbblépni, alakítgatni…

    Zsolt, jogos, amit írsz, gondolkozom már rajta egy ideje, de még nem látom, hogy mi lesz az, ami történik. Azt remélem, hogy nyárig jön még sok ember (egyelőre sok meglepetés embert is tudok már!! :-)), s akkor nyáron, ha rám szakad a szünet, akkor lesz időm agyalni a folyatáson, interaktivitáson, stb. Persze, ha van ötlet, jöhet. 🙂