The Setup

Ki vagy? Mivel írod, amit írsz? Madarat tolláról, embert barátjáról, boggert a gépéről. Vagyis ismerjük meg Őket, akik a blogokat írják!

A The Setup ötelte nem az én fejemből pattant ki. Ráadásul nem is változtattam az eredetieredetinémet változat felálláson sokat. 4 kérdés, egy kép, s kész is vagyunk. Interjúk bloggerekkel arról, hogy kik ők, s mi az, ami összeköti Őket a blogjukkal, velünk.

Tetszik egy blog, de kíváncsi vagy, ki írja? Most kezdtél blogolni és inspirációt keresel? Indul a magyar The Setup. Tegnap több ismerős bloggert is letámadtam egy levéllel, hogy írjanak magukról. Bevallom kicsit félve tettem a dolgot, de még este jött két pozitív visszajelzés, ma pedig még három, így megerősítést nyert a dolog, hogy van értelme folytatni (elkezdeni?) a dolgot.

Az első, saját bemutatkozásom után hamarosan várhatóak a következő bemutatkozó interjúk, képek.

És a dolog nyitott, ha (még) nem kerestelek, nem azt jelenti, hogy nem vagyok kiváncsi Rád. Mint az oldalon is olvasható, egyetlen feltételt tettem, hogy a blogod legalább egy éve működjön.

Kritika, minden építő hozzászólás jöhet. Nagyon remélem hamarosan nem csak magammal nézhetek farkasszemet az oldalon, s megismerhetek sok érdekességet már ismerősökről, illetve új embereket (ezzel együtt blogokat) fedezhetek fel.


Posted

in

by

Tags: