1.x vagy 2.x

Már régóta tervezem ezen bejegyzés megírását, illetve első bejegyzésem megírását az itouch.hu oldalra. Általában, amint valamire frissítés jelenik meg, én egyből frissítek. Ez azért érdekes itt, mert a 2.0-ás firmware-re való frissítés nekem sokáig váratott magára. Aztán egyszercsak megtört a jég, s frissítettem.

Egy ideig minden szépen, s jól haladt, de aztán jöttek a problémák. Az App Store-ból letöltött programok nem indultak el. Vagyis indulás után fehér képernyő, s vissza az indítóképre. Hmmm. Nem jó. Újra telepítés, formázás, stb., s újra működnek. Illetve máködtek egészen máig. Ma újra megbolondult mindegyik programom. Nem jó ez így.

A 2.0-hoz igen, sok nagyon jó app van. Tudom, hogy széthackolhatnám a 2.0-át is, de nem akartam eddig, mert a free programokkal tulajdonképpen jól elvagyok. Illetve ellennék, ha nem kellene havonta újratelepíteni mindent.

Ilyen az 1.1.4. esetén nem volt, de még az 1.1.1. használatakor sem. Ráadásul ott kikapcsolható volt az automatikus kiegészítés, ami néha az örületbe tud kergetni. És akkor most jön a dilemma:

Előre, vagy hátra? 2.x + hack (hátha úgy nem lesz ilyen problémám), vagy 1.1.4, s ott biztos nem lesz.

A cikk megjelent az itouch.hu oldalon is.


Posted

in

by

Tags: