30 bogyó – 15 nap

by

in

Ennyi van még hátra a 40 napos (amit, ha picit előbb szól a doki, akkor pont böjt kezdetekor tudtam volna indani, s akkor a húsvét dupla ünnep lett volna!) második kúrából a Lyme elleni küzdelemben. Ez picit több, mint két hét. Hihetetlen. Már nem is emlékszem milyen lehet gógyszer nélkül élni! 😀 Najó, tréfa félre, utálom ezt az idióta antibiotikum kúrát is, s azt is, hogy (ahogy én látom) az orvosok nem tudnak igazán mit mondani, mi segít, mi nem. Ki tudják mutatni a lyme kórt, s reménykednek, hogy egy izmos antibiotikum kúra csak megöli azt a mocsok boréliát a szervezetünkben.
Végigszedem, aztán ha neadjIsten három hónap (+15 nap) múlva is pozitívnak nyilvánítanak (egyébként igyekszem abszolut pozitív ember maradni, de ilyenkor néha elég negatív a hanguatom :-)), akkor kitalálok valamit, s megeszem napi 3 millió milligramm c vitamint, olajfalevelet rágcsálok ezüst kolloiddal, s tejbe-vajba fürösztöm magam. uff! Borzasztó, hogy mostanában így rászoktam a zárójelezésre (idióta megjegyzésekkel tarkítom az egyébként se túl intelligens bejegyzéseim).


Comments

5 responses to “30 bogyó – 15 nap”

 1. _original Avatar
  _original

  hát, csak szurkolni tudok! remelhetoleg miden rendbe jön 🙂

 2. shaark Avatar
  shaark

  Remélhetőleg minden rendbe jön minél hamarabb…

 3. jajj, ez semmi, nekem 10 honapos gyogyszerkurat kell tartanom. és még csak az elso honapnal tartok. (és minden honapba vérvétel mokat végig kell jatszani, ami azt jelenti el a haziorvoshoz papirert, utana levetetni a vert, majd másnap megint a haziorvoshoz az eredmenyert, majd a szakorvoshoz elvinni az eredmenyt)

 4. Köszönöm. Charlie Téged meg mi ért utol? Jobbulást! Kitartás!

 5. hát, nem tudom pontosan megmondani neked, vmi bonyolult. de ez nem olyan ami rontja a kozerzetem, csak muszaly kikuralni, mert késobb (tobb év[tized] mulva) lehetnek vele bajok