Koren Balázs

Ez egy amolyan bemutatkozó oldal… Apa, tanár, s még normális(?) – szól a tagline az oldalon. Apa, három gyermek büszke és boldog édesapja, egy szerető, s minden bolondságomban támogató feleséggel a háttérben. Tanár, osztályfőnök, s remélhetőleg tanító, oktató, akire diákjai nem biztos, de a tőle tanultakra annál jobban emlékeznek majd. Mindezek mellett pedig hobbi fotográfus, webfejlesztő, rendszergazda, szeret görkorcsolyázni, szörfözni, snowboardon csúszkálni …

Sok dolgot leírtam már magamról a mandroidon. Képeimet a flickr tárolja, de az igazán izgalmasakat átküldöm a fotologra. Telefonnal készült képek, pillanatok az posterous instagramra érkeznek. Innen kapnak értesítést róla a facebook barátok és a twitter követők is.
A zenei izlésem egy lenyomatát a last.fm örzi. Videókat régen a viddlerre, mostanában a youtube-ra töltök fel. A vimeót is szeretem, kár, hogy az ingyenes accountnak sok a korlátozása.
A böngészők beépített bookmark szolgáltatásáról már régen leszoktam, s minden számomra izgalmas oldal linkjét a del.icio.us oldalra mentem. A digget nem sikerült megszeretnem. Ami nem érdemes a deliciousra, de egy említést azért megérdemel, azok mennek a tumblrre.

A linked.in profilomat pedig mindig tervezem, hogy egyszer naprakészre hozom, de azt hiszem ez sose fog sikerülni.

Az utóbbi években Magyarország egyik legnagyobb Android közösségét építem az Android Portálon, s a számítógéppel segített matematika oktatásért lelkesedem a GeoGebra csapatban.

Ha valakinek mindez nem elég, megkaphat mindent ömlesztve a friendfeeden.

Máshol

Certificates

Microsoft Innovative Expert

certified-microsoft-innovative-educator

Plickers Ambassador

plickers_ambassador