Apple magyarul levelez

by

in

Bár inkább ne tenné. 🙂 Nem egy Google Translate szintű teljesen magyartalan szöveg, de azért nem ártott volna egy magyar emberrel elolvastatni, s nem ragaszkodni az eredeti angol szöveghez. És azt tudja valaki, hol adhatom meg, hogy a jövőben angol nyelven beszélgessünk?

Az pedig, hogy az Aperture-t kivezetik, nem jó hír. Nem örülök neki. A 2.0 verzió óta használom, megvettem, majd hozzá a frissítéseket is. Az elején ígéretes alternatíva volt a Lightroom mellett. Kár, hogy leépítette az Apple.

Kedves Aperture-felhasználó!

Tavaly júniusban az iOS 8 és OS X Yosemite rendszereken bemutattuk az új Fotók alkalmazást, és egyúttal elindítottuk az iCloud-fotókönyvtár szolgáltatást is, amely biztonságos, bárhonnan hozzáférhető tárhelyet biztosít a fotók számára az iCloudban.
Az OS X-re készült Fotók ez év tavaszi megjelenését követően az Aperture alkalmazás már nem lesz megvásárolható a Mac App Store áruházban. OS X Yosemite rendszeren továbbra is használhatod majd az Aperture-t, további példányokat azonban már nem fogsz tudni vásárolni az alkalmazásból.

Aperture-beli fotótáradat annak minden fényképével, képbeállításával, albumával és kulcsszavával együtt áttelepítheted az OS X-es Fotók alkalmazásba. Az áttelepítés után az Aperture-beli fényképtár változatlanul elérhető lesz, ám mivel az Aperture és a Fotók nem ugyanazt a fotótárat használja közösen, az egyik fotótárban végrehajtott módosítások nem fognak tükröződni a másik tár tartalmán.

Ha bővebb információt szeretnél az OS X-re megjelenő Fotók alkalmazásról, kattints ide. Ha lenne kedved kipróbálni az OS X 10.10.3 nyilvános bétaverzióját, amelyben az OS X-es Fotók is megtalálható, kattints ide.

Köszönjük, hogy az Aperture felhasználója voltál, és reméljük, az OS X-re hamarosan megjelenő új Fotók alkalmazás is elnyeri tetszésedet.

Üdvözlettel:
Apple