áprilisi tréfa?

by

in

Miközben infó órát tartottam, s mondtam a diákoknak óra vége felé, hogy április elsején tele az internet butaságokkal, keresgéljenek jó dolgokat, s nevessünk, érkezett egy sms a tanáriban hagyott telefonomra:

Due to excessive illegal downloading activity on your pc, you are indicated by US law. A search will take place in your Marvany street apartment today at 19.00.Nem vagyok itthon akkor, a millenárisba lehet keresni, vagy a marximba, attól függően, hogy hol leszek. Nem örülnék, ha bárki Zsófival viccelődne, mert Ő nem biztos, hogy látná a viccet a dolog mögött.

Ötletes. Már csak egy dolog idegesít, hogy nem tudom ki küldte. Az üzenet tartalma természetesen sok helyen hibádzik, főleg, hogy az internetelőfizetés nem az én nevemen van, tehát nem kaphatnék én felszólítást. Másrészt nem túl hihető, hogy sms-ben jelentkeznek be az USA (milyen szervezet is?) izé emberei, hogy keressenek (mit?), s mindezt egy magyar számról.

Ennek ellenére zseniális ötletnek tartom, s ha nem veszi fel a telefont, aki küldte, akkor kiposztolom a számát ide hamarosan! 🙂

update: Megvan az illető (felhívtam a másik számán, amikor rájöttem kiről van szó, s jót nevettünk), de személyes biztonsága érdekében nem teszem közzé a nevét, sem semmilyen elérhetőségét. Mint mondtam az ötlet eredeti, s az eddigi egyik legjobban kitalált áprilisi tréfa, amit kaptam.


Comments

4 responses to “áprilisi tréfa?”

  1. nekem évek óta kimarad ez a viccelős cucc. lehet, hogy öregszem, vagy a fene se tudja, de valahogy nem érzek ingerenciát rá. se adni, se kapni.

  2. Számomra se számít olyan nagy mókának már az április elseje.. de hallottam egy-két jó történetet ma. =)

  3. A Márvány utcában töltöm el időm jelentős részét, amikor Budán vagyok. 😀

  4. @kelemenbandi: Akkor megihatnánk egy sört valahol itt a környékban, ha itt vagy! Szój, ha erre jársz legközelebb!