ássunk linkeket

by

in

diggAngol nyelvű oldalak kedvelt linkgyüjtője a digg. Eddig nem létezett hasonló magyarul. Azonban minden jól működő dolognak előbb, vagy utóbb elkészül a fordítása/magyar változata. Ebben az esetben sem történt másként.

internetmediaA helyzet csak akkor kezdett bonyolódni, amikor a sikeres blogtert megelőzte az internetmedia. Doransky már egy hete bejelentette a linkter indulását, azonban az a mai nap még csak beta (nagyközönség számára nem elérhető).
A “vetélytárs”, az internetmedia (a név szerintem nagyon nem szerencsés választás) azonban ezidő alatt belehúzott, s elindult. Kinézete nagyon hasonlít a digg kinézetére, s ez igaz a funkcióira is. További információ a weboldalon, vagy Sztahanov interjújában, illetve a készítő, Márk blogjában.

linkterA másik már említett versenyző a linkter. Külsőre szépen illeszkedik a blogterhez. Doransy jóvoltából volt lehetőségem kipróbálni, s tetszik. Blogteres regisztrációval lehet itt linkeket ásni.

Tehát adott a magyar piac, s két induló szolgáltatás. Kiváncsi leszek melyik lesz a befutó. Véleményem szerint a linkter sokkal jobban csengő név, s a blogter közösségét könnyen rá lehet majd mozdítani. A verseny azonban mindenképpen jó. Szerintem mindenki próbálja ki mindkettőt, s aztán döntsön.

Bővebben a témáról az onlinemarketing blogon.

update: Már csak egy kérdés maradt a végére: Valaki elmagyarázná, hogy miért is jók ezek a link ásó cuccok?

update2: Olvassatok sesblogot is a témában! 🙂


Comments

One response to “ássunk linkeket”

  1. Kelt Avatar
    Kelt

    Szigorú imhó, de azért jók, mert vannak linkek, amikről írni nem fogok, viszont elsüllyedni hagyni kár volna. (Ezért aztán vagy felkerülnek a del.ici.us-be, vagy hetek múlva törlöm a bookmark barból. 🙂 )