átcsoportosítás

by

in

Rengeteg megkezdett posztom van a tanárság és a fizetés relációjával kapcsolatban, a másodállásokról, meg a harmadállásokról, stb. Azt hiszem sose fogom őket publikálni. 🙂 Mostanáig tanítás mellett rengeteg dolgot csináltam, ami rendkívül hasznos volt, mert a látóteremet tágította, s mindemellett pénzt is hozott a konyhára.

Most viszont eljött az idő, hogy kicsit átcsoportosítsam az erőimet. Miről beszélek? Megnőtt a Magyar Android Portál, mostanra az egy éves korában elért látogatószámot sokszorosan túlléptük. A 2000 kiugrás volt anno, mostanra közel ötszörennyi az átlag. Ja, január 18-án 3. Android Meetup. Gyertek!

Aztán a GeoGebra hál’Istennek szintén szárnyal, ha minden a tervek szerint halad, akkor hamarosan egy nagy kutatás veszi kezdetét. Erről később majd még be fogok számolni. Rengeteg egyéb GeoGebrával kapcsolatos projekt folyik mostanában, előadások, konferenciák, stb. A névnapomat a tervek szerint Barcelonában töltöm.

A fenti két projekt veszi át egyre inkább a weboldalak készítése, hosztolása, számítógépek javítása projekteket. Egyelőre még anyagilag nem ugyanaz, de sokkal közelebb áll hozzám, s sokkal izgalmasabb. És még sok változás várható. Ez még csak a kezdet… 🙂


Comments

One response to “átcsoportosítás”

  1. morcosmacko Avatar
    morcosmacko

    Sok szerencsét hozzá!