az élet internet nélkül

by

in

Paul J Miller, a The Verge, előtte az Engadget újságírója merész dologra szánta el magát. Lelép az Internetről. Megpróbál Internet nélkül élni. A Verge oldalán egy videóban is elmondja a szándékát:

Érdekes és nehéz döntés ez 2012-ben, amikor a mosógép is rá van kötve az Internetre. Kiváncsian várom a cikkeket a folytatásról. Egy dolog biztos, jó lelépni az Internetről. Minden nyáron elviszek egy szekérnyi gyermeket egy erdő közepére táborozni. Csodálatos kilépni a városból, magam mögött hagyni a számítógépet, vibráló telefonokat, monitorokat, térerőt. Tíz nap után visszatérni megint csodás, kivéve a tele postaládát. 🙂

Teljesen más mindezt megtenni a mindennapokban, főleg egy tech újságírónak. Kiváncsi vagyok mi sül ki a dologból, s remélem, nem csak a figyelemfelkeltés és reklám a célja a történetnek.


Comments

3 responses to “az élet internet nélkül”

  1. Elképzelni nem tudom, hogy fog tudni dolgozni a fickó. Amit leírt, az hetilapos tempó. Nagyon lutri, hogy be fog-e jönni ez a Verge-nek. Kísérletnek mindenesetre érdekes.

  2. …a legjobb az, hogy sose fogunk többé hallani róla, hiszen offline van.

  3. Ez valami olyasmi lehet, mint a fényevés.

    Amúgy én teljes egészében az asztalra koncentrálom netes jelenlétem, nem vagyok hajlandó a telefonba is bekötni a nyüzsit és bár ez is hihetetlen sokaknak, mégis működik és egész nyugis életet biztosít.