backup utilityk / osx

by

in

Ma vettem egy használt 2,5-ös vinyót backupnak az iBookhoz. Eddig az iPodra mentettem, de az kezd lassan zenékkel/képekkel telítődni, no meg egy mentés nem mentés, kell még egy. Ezekután elkezdtem kutatni a megfelelő backup utility után. Ennek eredménye látható egyébként a delicious könyvjelzőim között is.

A SuperDuper az ideális backup progi, csak egyetlen baja, hogy az ingyenes verzió nem tud pár nekem fontos dolgot. Ennek ellenére még mindig ezt használom, de keresem az igazi ingyenes progit a feladatra.

Egyelőre két esélyes versenyző van a SuperDuper trónfosztására. Egyik az iBackup, a másik az iMsafe. Még nem döntöttem közöttük, hogy melyik lesz a végső nyertes. Illetve még várok javaslatokat egyéb progikra.


Comments

2 responses to “backup utilityk / osx”

  1. Javaslat nincs – csak a dokumentumaimat backupolom, arra meg elég a SimplyBurn – viszont az elmúlt hónapban volt egy nagyon jó összehasonlító írás a backup utilokról. Nem vagyok benne biztos, hogy ez volt az (http://blog.plasticsfuture.org/2006/03/05/the-state-of-backup-and-cloning-tools-under-mac-os-x/) de indulásnak tuti jó. 🙂