beteg akku?

by

in

Tegnap este akksiról használtam a pb-t. Ezután becsuktam, elment aludni. Minden OK. Semmi rendellenességet nem tapasztaltam. Majd amikor felnyitottam, nem ébredt fel, vagy csak félig. Azaz a képernyő sötét maradt. Mit lehet ilyenkor tenni? Visszacsuktam, de nem ment aludni ettől. Hjajj.

Akksi ki, akksi be. Bekapcs. Ezután a CD ellenőrzésig jutott, de annak az elejére mindig visszaugrott, s újra kezdte. Hjajj2.

disk utliltyAkksi ki, 220 be. Bekapcs. Elindult. Belépek, Mail indít. Nem indul, kilövöm, az egész rendszer halálán. Kikapcs, bekapcs, majd Disk Utility -> Repair Permissions. Túlzás nélkül legalább negyed órát ment. Azóta kissé értetlenül állok a dolog előtt. A kicserélt akkumulátor a hibás? A rendszer beteg? Vagy mi a helyzet. A probléma először a biztonsági frissítés telepítésénél jelentkezett, de most az nincs is fenn. Feltegyem?


Comments

One response to “beteg akku?”

  1. Ma frissítettem régi iMac-t, gép újraindul, betölt képernyőig eljutott és befulladt, nem volt tovább. Telepítő CD-k elő, be a gépbe az elsőt, szépen elindult a CD, Disk Utility-ban nyomtam automatikus javítást, megcsinálta, de továbbra is befagyott betöltő képernyőnél. CD-ről újra bootoltam és nyomtam egy reinstallt, most fejeztem, szerencsére minden fájl megmaradt, egyedül néhány alkalmazás nem indul, de azokat majd újra rakom… Úgy, hogy szerintem ne rakd fel…