cssedit

by

in

Megvettem. Az estiskola alatt annyit használtam a dvorcsaktól kapott kópiát, hogy úgy döntöttem támogatnom kell a MacRabbitet, mert ez a program jó.

Kelt persze szólt még anno a yummyftp megvásárlásánál, hogy hógolyó a lejtőn. Ez van. Boldogabb a lelkem, ha nem kalózkodom. 🙂


Comments

16 responses to “cssedit”

 1. Ha jól látom – és a nevéből is úgy tűnik – ez egy StyleSheet editor. Én a vim-et preferálom a leginkább css szerkesztésre, bár az is igaz, hogy a teljes honlapot vim-mel szoktam szerkeszteni. Hát igen, a beidegződés…
  Minden esetre megnéztem a fent linkelt honlapot és a screenshot-ok alapján ügyes kis program. Sok sikert hozzá!

 2. $12,95-ért én is vennék pc-re hasonló programot… sztem simán megérte!

 3. [quote comment=”24418″]Ha jól látom – és a nevéből is úgy tűnik – ez egy StyleSheet editor. Én a vim-et preferálom a leginkább css szerkesztésre, bár az is igaz, hogy a teljes honlapot vim-mel szoktam szerkeszteni. Hát igen, a beidegződés…
  Minden esetre megnéztem a fent linkelt honlapot és a screenshot-ok alapján ügyes kis program. Sok sikert hozzá![/quote]

  A vim nekem is beidegződés, s azt használom szinte minden másra. Egy sima txt fájlt is vimmel kezelek. 🙂 Ennek a kis proginak a kis extra funkciói azonban nagyon sokat tudnak segíteni.

 4. Ha lenne PC-re… nem gondolkodnék sokat. Biztos nem csak szép, hanem jó is…

 5. Én csak nézem a mekes alkalmazások képernyőképeit és az az érzésem hogy spórolnom kéne egy imacre 🙂

 6. én a firefox firebug kiterjesztésére esküszöm. nincs olyan css vagy egyéb oldalhackelési történet, amit ne tudtam volna vele megoldani…

 7. [quote comment=”24504″]én a firefox firebug kiterjesztésére esküszöm. nincs olyan css vagy egyéb oldalhackelési történet, amit ne tudtam volna vele megoldani…[/quote]

  Asztali gépemen (ubuntu) nekem is az van fenn, meg vim és screem. Azokkal boldogan elvagyok. Az iBookon azonban a ff lassú, a vim pedig nem terminálból futtatva nehézkes.

  Amíg nincs rendes GTK+ osx-re, addig mindig szükség lesz egy linuxra. 😀 …vagy a címbelihez hasonló programokra. Persze ez se váltja ki a szenvedést a gimp + x11 párossal, de ez már egy másik történet.

 8. kobak: no, orulok, hogy segiteni tudtam egy jo dontesben!

 9. [quote comment=”24519″]kobak: no, orulok, hogy segiteni tudtam egy jo dontesben![/quote]

  én is. 🙂

 10. kobak: picit eltudod nekem magyarazni, hogy hogy kell azt csinalni (az angolom szar), hogy ha a live web preview-be behozok egy oldalt a netrol, es annak modositom a css-et, azt mikent tudom felulirni a neten levovel anelkul, hogy elmentenem, majd ftp progival felmasolnam?

  vagy nagyn hulyeseg amit kerdek?

 11. [quote comment=”24663″], azt mikent tudom felulirni a neten levovel anelkul, hogy elmentenem, majd ftp progival felmasolnam?
  [/quote]

  A neten levővel akarod feülírni, vagy a neten levőt akarod a frissen editálttal felülírni.

  A kérdésedre a válasz egyszerű törlöd a változásokat, s újra lehúíod az oldalt. Az nem jó? Bár szerintem inkább fordítva szeretnéd, vagy én értelek félre?! 🙂

 12. azt hiszem, a masodik verzio.

  a neten fenn levo oldalt akarok modositani css ugyben. most ez ugy mukodik, hogy behivom a cssedit-be az oldalt a netrol, utana a css-t megvaltoztatom, azt kimentem a gepemre, es utna ftp progi segitsegevel felulirom a neten levot.

  ezt szeretnem egy lepesben

 13. [quote comment=”24682″]azt hiszem, a masodik verzio.

  a neten fenn levo oldalt akarok modositani css ugyben. most ez ugy mukodik, hogy behivom a cssedit-be az oldalt a netrol, utana a css-t megvaltoztatom, azt kimentem a gepemre, es utna ftp progi segitsegevel felulirom a neten levot.

  ezt szeretnem egy lepesben[/quote]

  Szerintem erre nincs íly módon egy lépéses megoldás. Erre én azt használom, hogy ftp-n belépek, s megnyitom a fille-t editálni. Amikor mentem, akkor pedig megy is fel rögtön ftp-re. Ilyenformán teljesen egy lépéses megoldás, s a yummyftp-vel nagyon jól együtt tud működni a CSSEdit.

  Apropó: http://macrabbit.com/blog/tip-cssedit-webkit-nightly/ Ez esetleg hasznos lehet Neked is. 🙂

 14. hmm, nem rosasz otlet. megprobalom akkor ravenni a fetch-et az egyutmukodesre

 15. van mar 2.5 es free update 2.x tulajoknak

 16. [quote comment=”29507″]van mar 2.5 es free update 2.x tulajoknak[/quote]

  már a betakat is teszteltem. 😀