dropbox

dropboxAki újonnan regisztrálna a nagyszerű szolgátatásra, az szóljon, s meghívom. Így mindketten kapunk a tárhelyünkhöz extra 250 megabyte tárhelyet.

Az infóért köszönet wyctimnek. Ő egyébként, aki megismertette kis hazánkban a szolgáltatást, ami a kategóriájában szerintem messze a legjobb.

Röviden a lényeg: Kapsz függetlenül attól, hogy milyen operációs rendszert használsz egy kis segédprogramot, s lesz a gépeden egy könyvtár, aminek tartalma felkerül az internet egy csak számodra eelérhető kis bugyrába. Innentől a lehetőségek tárháza végtelen: A megadott mappa tartalmát automatikusan szinkronizálhatod két, vagy több géped között, vagy csak biztonságban tudhatod a fájljaid, kreálhatsz megosztott mappákat, stb.

Nekem külön kedvencem a megosztott mappa funkció, aminek segítségével bárkivel fél pillanat alatt meg tudok osztani fájlokat, vagy akár egész könyvtárakat. Tegyetek vele egy próbát! Ha pedig érdekel az extra tárhely, akkor jelezzetek kommentben!

+3 giga megvan. Köszönöm. A továbbiakban a meghívókat nem én küldöm, ha szeretne valaki még +250 megát, mert nekem már nem jár több. Ha pedig lehetősége van másnak is adni, akkor miért ne csináljuk úgy! 🙂

Posted

in

by

Tags: