ez egy ilyen szépségversenyes hónap

by

in

A blogszféra hangos a legjobb pasi versenytől, most pedig Balázs (ez nem én vagyok :-D) meghirdeti a Magyarország Legszebb Bloggerinája versenyt:

Figyelem, figyelem

Hogy ne csak a ronda blogger urak között legyen szépségverseny, az SCFT meghirdeti Magyarország Legszebb Bloggerinája című versenyét!

Nevezni minden legalább két hónapja blogoló bloggerhölgy nevezheti magát a szepsegverseny@scft.hu címre küldött levelével, melynek a következőket kell tartalmaznia:

– a bloggerina nickneve, blogjának címe;
– egy legalább 240×320 pixel méretű fénykép a bloggerináról;
– hogy könnyedén kategóriákba oszthassuk a versenyzőket, a bloggerina testtömegindexe is (a kilogrammban mért testtömeg osztva a méterben mért testmagasság négyzetével).

A bloggerinák csak saját magukat nevezhetik, aki hamis fényképet küld magáról, az ki lesz zárva. Nevezni 2006. szeptember 12-éig lehet, a második fordulóba minden nevezett bekerül.

A második fordulóban nyílt, demokratikus szavazással a bloggerek választják meg a legszebb bloggerhölgyeket, akik majd hatalmas erkölcsi elismerésben fognak részesülni.

A zsűri csak a verseny demokratikus voltát hivatott felügyelni, a döntésben nem vesz részt, nem korteskedik az egyes jelöltek mellett.

Nevezésre fel!

Idézet a szépségverseny honlapjáról.

A “ronda blogger urak” dolgon meg most megsértődjek? 😉


Comments

2 responses to “ez egy ilyen szépségversenyes hónap”

  1. Számomra a bloggerinák valahogy esztétikusabbak. (-;

  2. kiváncsian várom a versenyt… 🙂