Facebook like vadászat

by

in

A Webisztán tegnapi bejegyzésében megismert videó sok kérdést felvetett a Facebook like-ok számát illetően. Az csak hab a tortán, hogy a videó induló képét összeolvasva egy hárombetűs magyar szót kapunk.

A Facebook like-ok száma nem mérőszám. Sokszor a kevés inkább több. Sőt sok esetben a like-ok nagy száma nem biztos, hogy pozitív hatású. Mivel első körben a like-olok egy kis százaléka kapja meg a cikket, kvázi tesztképpen. Azután ha nekik tetszett, reakciót, megosztást, like-ot váltott ki belőlük, akkor bővül ez a kör. Azonban sok like kis százaléka is nagy, főleg, ha azok pénzen vásárolt zombik. Ilyen helyzetben ugyebár sokkal rizikósabb, hogy a beküldött bejegyzés egyáltalán kijut-e a kis csoportból.

A videónak a számomra meglepő megállapítása, hogy a like farmon vásárolt bejegyzés, mint pl. a bemutatott boostlikes hasonló hatásfokkal dolgozik, mint a hivatalos Facebook oldalon megvett hirdetés.

Erre a helyzetre a legegyszerűbb megoldás az lehetne, ha a Facebook limitálná az egy ember által like-olható oldalak számát. Így a legitimációért like-olok boldog-boldogtalant profilok kiesnének, mert hamar betelne a like tárhely.

Ja, egyébként a blognak is van saját Facebook oldala, s like-olható. Feltéve, hogy igazi emberek vagytok! 😉


Comments

One response to “Facebook like vadászat”

  1. Elizabeth J. Hale Avatar
    Elizabeth J. Hale

    We provided Instagram followers, Instagram comments, Instagram likes, Instagram mention,Instagram video views and many other services. View more details please visit our site http://buyinstagramfollowers-cheap.com/