fotolog.hu

by

in

A fotóblogom néha frissítgetem, de ez sajnos nem rendszeres. Annál rendszeresebbé kezd viszont válni a flickr-re való képfeltöltés (oldal alján a csíkban láthatók a friss képek), s ennek, vagy nem ennek köszönhetően pénteken voltam az ArtWorkben flickr meetingen. Tanultam is sok jó dolgot a vakuhasználatról, meg fényekről. Ráadásul megismerkedtem egy csomó emberrel, akiket eddig csak a fényképei alapján azonosítottam be. Amolyan első (és eddig utolsó) goldenblog érzés volt. 🙂

Persze, ha több időm lenne, akkor egy jó kis Estiskolás táborba kellene elmenni, mert egy intenzív hétvége alatt biztosan még több információt szívhat az ember magába.

Vissza a témához! Amiért most megint a fotolog.hu-ról írok, az, hogy van 2009-ben is photoblogaward. És bátor voltam, s meggondolatlan, azaz beneveztem kicsiny blogom. Namost egyelőre az én önző szavazatomonAz egyik legnehezebb kérdés az interneten az önpromóció. Ha nem reklámozom magamat, akkor senki nem fog tudni róla, ha reklámozom, akkor meg egy öntelt hólyag vagyok. Ebből nem lehet jól kijönni. 🙂 Nem szeretem magamat reklámozni, de most gondoltam egy merészet, s mégis megteszem. kívül szavazat nélkül kullog a sor végén szegény, s gondoltam ez így nem maradhat. Az ember nem bánhat ilyen mostohán szegény gyerekével (akkor sem, ha az csak egy vacak weboldal — tele gyönyörű képekkel :-)), így most megkérek midnen olvasómat, akinek van fél perce, meg kedve, hogy szavazzon a blogra. Köszönöm. Ennél azonban fontosabb, hogy nézzétek meg a képeket, s nyugodtan lehet kritikákat írni alájuk, mert örülök annak. Negatív kritika is jöhet, csak legyen építő!

Ja, s ha már ott jártok a photoblogawards.com oldalon, akkor azért nézzetek is körül. Akad egy-két nagyon jó fotóblog, ahova érdemes néha-néha felnézni.


Comments

3 responses to “fotolog.hu”

  1. szpecnaz Avatar
    szpecnaz

    Szavazat ment..és már 4 van….:)..egy kicsit keményebb önmarketinget…ott van a facebok és a wiw is:D

  2. Vak vagyok, hol van az oldalon a VOTE! gomb?

  3. A szavazzon a blogra rész link a szövegben, de a fotolog.hu -n alul ott a gomb. (off: habari leveledre majd reagálok, ha szuszhoz jutottam)