frissen gyorsan

by

in

e220Amikor megvettem a vodafone 3g mobilinternethez a modemet, először az újabb, modernebb, gyorsabb változatot akartam beszerezni (e272). Aztán, amikor az ügyintéző közölte, hogy nincsen, akkor már majdnem felálltam, de csendesen megjegyezte, hogy az ő e220-a már 7,2mbps -en működik. Frissíthetőek az e220-ak is 7,2-re. Erre úgy döntöttem, hogy jó nekem akkor a kis szappantartó design, s nem fizetek ki több pénzt az egyébként szebb (de nem feltétlen gyorsabb) testvérért.

Gondolkoztam már többször is a frissítésen, de igazából itt nagyobb volt a rizikó, mint a várható nyereség, így hagytam a dolgot. Az origo cikke viszont újra felkeltette a figyelmem, főleg, hogy a dolog immáron nem itthoni kis laborban készül kis ügyeskedésekkel, hanem teljesen hivatalosan a szolgáltató segítségével. Már csak arra vagyok kiváncsi, hogy kénytelen leszek-e vmware+xp-t bootolni emiatt, vagy megy osx alól is. 🙂

Holnap jönnek a tapasztalatok.


Comments

4 responses to “frissen gyorsan”

  1. köszi a postot, még nem is hallottam róla. Mármint a hivatalosról, warezeléssel én sem akartam rosszabbítani az amúgy is… 🙂 Szerencsére most xp-sedtem vissza nem rég, úgyhogy remélem működni fog.

  2. T-nél minden gond nélkül megy az USB-s modem OS X alatt, szerintem Voda sem engedheti meg, hogy probléma legyen. Sok sikert a frissítéshez!

  3. @resi: A frissítést gondoltam, hogy megy-e osx alatt. A válasz nem. Viszont vmware alól simán frissült, s most már az osx-es vmc simán viszi a dolgot.

  4. @_original: most láttam, hogy elmentél moderálandóba. Kihalásztam a kommented. 🙂

    Sikerült? Nekem működik.