garancia bővítés

by

in

macbook +2 év Az almárium meghírdette a két év ráadás program Last Minute akcióját. Igen, ez engem érint, mert már egy ideje lecseréltem a pb-t egy macbookra. Szeretem. Két kérdés merült fel ezzel kapcsolatban. A mb-ot nem én vettem a boltban, nem az én nevemre szól a számla. Így is lehet vajh hosszabbítani?

És a nagy kérdés: Megéri-e?


Comments

6 responses to “garancia bővítés”

 1. 1., miert ne lehetne? a garipapir nalad van, a szamlarol meg kersz egy masolatot. ha ceges, az sem lehet gond.

  2., mi a masodik kerdes?

  sajna nekem 2006 oktoberi, meg intercas-os a gepem (bar most is az almarumban van) igy en errol a lehetosegrol lemaradtam, pedig tuti, hogy elnek vele

 2. 1., Hát szerintem erről lemaradtál. A belinkelt akció szeptember 30-ig tartott.

  2., Marha drágán adják, és továbbra is csak itthonra, egy céghez köt a garancia. Nekem a HP gépemhez 30e volt a világ garancia bővítése plusz két évre. A Macbook esetében ez 54e (!) Ft. Vicc, komolyan.

 3. olcsobb, mint pl. ausztriaban megvenni, vagy pl. angliaban.

 4. Akkor most két pontért a házi feladat: próbáljuk meg megérteni a világ garancia (amit adnak mások – a PC gyártók, vagy amit az Apple Care-el is kapsz) és az itthoni egy szervizhet, az Intercashoz kötődő garancia közti különbségeket. Ha ez megvan, akkor állítsuk arányba a számokat. A megoldásokat a következő órára kérem!

 5. A feladatot nem megoldva csak kiegészítve jegyezném meg, hogy az új gépek garanciáját és a kiterjesztett garanciát isten kegyelméből nem az Intercas, hanem az Almárium Pró adja. Apró, de lényeges különbség például, hogy nem bérházban van, készségesek, jófejek. 🙂

  Ettől függetlenül a egyéves hazai garancia és a drága hosszabbítási lehetőségtől marad némi rossz szájíz.

 6. [quote comment=”39840″]1., Hát szerintem erről lemaradtál. A belinkelt akció szeptember 30-ig tartott.
  [/quote]

  ott a pont. 🙂 Megválaszoltad az összes kérdést, s megoldottad a dilemmámat is (ami nem is volt igazán az).